- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Ке може и за мене Македониа ??За 5мин на пп.
Ке може и за мене Македониа ??За 5мин на пп.
Аха ама прво мене оти ке плачам.. хахахахаха[zEUs];2029857 напиша:Еј а и за мене песната Македонија, плс
На двата :pos2::pos2:. Ок чекам јас уште, се надевам ке дочекам хаха.За 2 мин на пп на двата :pos2:
Уште чекам,Некој да не ги има песните од Кристијан Голубинович по 43 пат прашвам :kesa: и од 187- сех, Toni der Assi - Balkan- онаа шо ми е на профил и ДНК- Полна Месечина.
Хитноо
За 2 мин на профил.Ако може некој да ми прати цел албум од Ајрон Мејден(кој било),и Године пролазе-Парни Ваљак?Фала однапред.
site prateni na pp.Ајде ве молам мака мачам со песни едни, ако може да ми помогнете, ќе бидам многу благодарна.:smir:
Static x - The only
Asian DNB F. - Fortress Europe
Crystal Method - Born too slow
Rancid - Out of Control
Rob Zombie - Two lane Back up
Провери ПП.ок, ја знаете сите Serenade од Steve Miller Band, нели?
е сега, мене ми треба денс ремиксот, мислам дека е од Guardian(ко што прочитав кај еден другар). веројатно го носи истиот наслов, Serenade и мислам дека често ја пуштаат по дискотекиве. така да, клабери јавете се
ениуан?
Пратеноок, ја знаете сите Serenade од Steve Miller Band, нели?
е сега, мене ми треба денс ремиксот, мислам дека е од Guardian(ко што прочитав кај еден другар). веројатно го носи истиот наслов, Serenade и мислам дека често ја пуштаат по дискотекиве. така да, клабери јавете се
ениуан?
Некој?Ако може некој да ми прати цел албум од Ајрон Мејден(кој било),и Године пролазе-Парни Ваљак?Фала однапред.