Плачете ли на песни?

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
epten retko ali mi se ima slu4uvano na 2-3 pesni

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Ja ko ja vidov temata, morav da komentiram, zaso pred nekoe vreme placev na pesna, kako so ne sum plakala porano. Toa e pesnata Angelot zlo ti donese, so ja peese Deana na Makfest. Znaci, ne deka nesto epten se pronajdov, no tekstot e fenomenalen,isto i muzikata i plus nacinot kako devojceto, da receme ja "donese na svet" pesnata. Toa e stvarno vistinska umetnost, tolku me rasplaka i pobudi emocii, so iako placev, mi bese ubavo, zaso ja gledav pesnata kako neso zivo, nesto realno.A i ne samo mene,kako so mi kazaa nekoi drugarki i oni plakale. Bravo i za avtorskiot tim i za Deana kako ja interpretirase!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Богами плачам.
Тоа жестока атмосвера , бесни рифови се убацува само некој жесток гроул или скрим па сред шутка коа ќе ми пукнат некоја коска , заби и јазик .. Не да плачам ,рикам:)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
На одредени песни на кој сум имал таков момент

ExOdUs

El Caballero de la Noche
Член од
3 ноември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Уфф..Да иам плачено..Мада сум машко шо немора нишо да значи али да пак иам плачено...Едно за женската..Ќе речете папучар али шо е тоа е...А друго шо некој песни стварно неможам без да заплачам...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Pa,se deshava...ako se pogodi prava pesna u prav moment..go jadam :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Можно е да ми насолзат очите, ама да леам, тешко... За тоа првото, само кога ке ме погоде некоја тешка сензација... а.к.а. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down. :vozbud::vozbud:

Б

БејбиГрл

Гостин
По смртта на Тоше редовно плакав на Игри без граници, престанав да ја слушам. Заплакав и за прв пат коа ја слушнав My little one.
Исто иам плакано и на Spastik - Dubfire....е за ова и ја неможам да си објаснам точно оти пролеав солзи:pos: иако си иам некоја теорија...

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
По смртта на Тоше редовно плакав на Игри без граници, престанав да ја слушам. Заплакав и за прв пат коа ја слушнам My little one.
Исто иам плакано и на Spastik - Dubfire....е за ова и ја неможам да си објаснам точно оти преолеав солзи:pos: иако си иам некоја теорија...
i jas bas na nea nekako kako taa da mu bese prostalna so nas i stvarno e preubava so tekst kogo nikoj ne bi ostanal ramnodusen uste poveke po smrta na tose

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Некогаш...се случува. Ако песната ме потсеќа на некој тажен момент, или пак на некој убав, што ми недостига, ми се случува да ми се насолзат очите, па дури и по некоја солза да падне... Ама онака од чиста мира да заплачамна песна-не!:pipi:

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
често се пронаоѓам у тексови од песни така да си потплакувам :pipi:. порано почесто си плачев сеа неам време :)

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Богами плачам.
Тоа жестока атмосвера , бесни рифови се убацува само некој жесток гроул или скрим па сред шутка коа ќе ми пукнат некоја коска , заби и јазик .. Не да плачам ,рикам:)
Немора да пукни коска доволно е само да си во прв ред и да те пукнат со гитарата во глава ти паѓаш и со гузерици ти цапа некој на фаца и онда се случува да заплачеш

Z

ZeroStyle

Гостин
Не плачам на песни. Слушам рап, според мене во него нема ништо за плачење mwa

Kajgana Shop

На врв Bottom