Плачете ли на песни?

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Kога слушам некоја песна секогаш прво обрнувам внимание на текстот и ако се погоди да сум нерасположена нешто ми се погоди текстот со ситуацијата или пак ме потсеќа песната на нешто што ме растажува и те како се расплакувам.Што да правам плачка сум:toe:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Па знам да се расплачам на песни кои ме потсеќаат на некоја посебна личност од мојот живот, и најчесто тие песни се балади:pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ретко се дешава но некогаш се натажувам, ми надоаѓаат солзи али одбивам да плачам...

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
О да...има песни кои стварно знаат да ме погодат в срце..не плачам она липтање ама знаат да ми истераат по некоја солзичка, ама само одреден мал број на песни (балади)...:toe:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
Ми се случило, особено на оваа дека ми ја посвети некој.

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Обично кога сум со друштво на некоја забава и онака сите помалку потпивнати, и одеднаш некој ја пушта Placete samnom(Ljuba Alicic) и ние цело друштво одма зимаме столови, седнуваме и плачеме:pos2::pos2: ОЗБИЛНО. :kesa:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
ДА... Basshunter-Now you're gone и Elitni Odred-Moja jedina бидејки ме потсекаат на една личност :wub:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ама само понекогаш :baeh:
Поточно само кога се вракав од одмор :toe:

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
ne placam ama emocii mi idet mnogu na od Silent Cry muzikata i nesto taka doom metal...aaa i na Bloodbath se osekjam ko otepan poso me potsekjet na raboti so sakam da gi zaboram. i Sam vo ocaj od Sanatorium epten tesko mi pagjat ko ke ja slusam.

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
The last night- Skillet...една од ретките песни шо ме растажвит :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Последниве денови се истурам од плачење на песната: No Air - Jordin Sparks Ft. Chris Brown.:cry::nesum:

А за да биде уште потрагично,песната не ме потсеќа на никој,ниту пак некои чувства ме врзуваат за неа.:toe:

Затоа не сфаќам,зашто се истурив од плачење на песна која нема значење за мене.:uvo:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Da mi se ima sluceno da placam na nekoja pesna posebno ako e nekoja ljubovna balada i ako sum nostalgicna ili ako imam nekoj problemi lelee kako mozam da se iznaplacam no.. :toe: mi pominuva za brzo toa e dobroto :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom