Плачете ли на песни?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
epten retko ali mi se ima slu4uvano na 2-3 pesni

Ja ko ja vidov temata, morav da komentiram, zaso pred nekoe vreme placev na pesna, kako so ne sum plakala porano. Toa e pesnata Angelot zlo ti donese, so ja peese Deana na Makfest. Znaci, ne deka nesto epten se pronajdov, no tekstot e fenomenalen,isto i muzikata i plus nacinot kako devojceto, da receme ja "donese na svet" pesnata. Toa e stvarno vistinska umetnost, tolku me rasplaka i pobudi emocii, so iako placev, mi bese ubavo, zaso ja gledav pesnata kako neso zivo, nesto realno.A i ne samo mene,kako so mi kazaa nekoi drugarki i oni plakale. Bravo i za avtorskiot tim i za Deana kako ja interpretirase!

Богами плачам.
Тоа жестока атмосвера , бесни рифови се убацува само некој жесток гроул или скрим па сред шутка коа ќе ми пукнат некоја коска , заби и јазик .. Не да плачам ,рикам:)

Уфф..Да иам плачено..Мада сум машко шо немора нишо да значи али да пак иам плачено...Едно за женската..Ќе речете папучар али шо е тоа е...А друго шо некој песни стварно неможам без да заплачам...

Pa,se deshava...ako se pogodi prava pesna u prav moment..go jadam :)

Можно е да ми насолзат очите, ама да леам, тешко... За тоа првото, само кога ке ме погоде некоја тешка сензација... а.к.а. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down. :vozbud::vozbud:

По смртта на Тоше редовно плакав на Игри без граници, престанав да ја слушам. Заплакав и за прв пат коа ја слушнав My little one.
Исто иам плакано и на Spastik - Dubfire....е за ова и ја неможам да си објаснам точно оти пролеав солзи:pos: иако си иам некоја теорија...

По смртта на Тоше редовно плакав на Игри без граници, престанав да ја слушам. Заплакав и за прв пат коа ја слушнам My little one.
Исто иам плакано и на Spastik - Dubfire....е за ова и ја неможам да си објаснам точно оти преолеав солзи:pos: иако си иам некоја теорија...
i jas bas na nea nekako kako taa da mu bese prostalna so nas i stvarno e preubava so tekst kogo nikoj ne bi ostanal ramnodusen uste poveke po smrta na tose

Некогаш...се случува. Ако песната ме потсеќа на некој тажен момент, или пак на некој убав, што ми недостига, ми се случува да ми се насолзат очите, па дури и по некоја солза да падне... Ама онака од чиста мира да заплачамна песна-не!:pipi:

често се пронаоѓам у тексови од песни така да си потплакувам :pipi:. порано почесто си плачев сеа неам време :)

Богами плачам.
Тоа жестока атмосвера , бесни рифови се убацува само некој жесток гроул или скрим па сред шутка коа ќе ми пукнат некоја коска , заби и јазик .. Не да плачам ,рикам:)
Немора да пукни коска доволно е само да си во прв ред и да те пукнат со гитарата во глава ти паѓаш и со гузерици ти цапа некој на фаца и онда се случува да заплачеш

Не плачам на песни. Слушам рап, според мене во него нема ништо за плачење mwa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom