Плачат ли жените без причина?

С

Сатори

Гостин
Cool напиша:
Извини ама ти си таа што генерализира. Заклучоков баш и не ти е на место, ако ти не плачеш без причина нема потреба да ги навредуваш останатите. Секој си има свое мислење.

Ништо лично.:smir:
Јас напротив само сакам да потенцирам дека не е ок да се каже да сите жени плачат без причина :uvo:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Plachenje bez prichina ili popularno kazano plachenje od NEMAJKADE e chesta zastapena pojava kaj nashite mili dragi i ubavi makedonki. Pojava koja mene uzasno me nervira! Isto kako decata mali koi plachat ne tepani taka i zenite... neshto slichno samo vo druga dimenzija (SEKOJA CHEST NA ISKLUCHOCITE) :smir:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Скулгрл напиша:
Недоволното внимание сепак Е причина.:)
Sekako deka nedovolnoto vnimanie e pricina, NO zenite ne priznavaat deka placat od toa.......:pos2:

Член од
20 февруари 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
bez pricina ne placam nikogasd!!!sekoja proleana solza si ima svoja pricina.:baeh:

Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Placam cesto koga si gledam nekoi filmcinja,knigi ili koga ke vidam nesto sto mi e slatko romanticno.Placam i koga mi e tesko i toa sekogas tajno,ke se zaklucam vo decka ke si poplacam pa izleguvam kako nova bez nekoj da primeti deka mi e tesko.I znam deka nitu edna zena ne place bez pricina,sekogas ima pricina no najcesto zenata ja krie.
Edinstveno vo pubertet devojcinjata si placat ponekogas onaka bez vrska,no toa e prirodna pojava poradi promenite koi nastanuvaat kaj devojcinjata vo ovoj period.Na primer jas vo pubertetot imam placeno 3 sati poradi sto Angel(vampirot) od filmot Bafi umre.Se imam iznaplaceno kako da mi umrel nekoj mng blizok a ne kako akter vo seria:D

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Уствари мене барем, ми се случува да се расплачам без причина ама ако пред тоа ми се поклопиле многу работи, нервози и слично. Всушност тоа им се случува на многу, кога не реагираат на работите туку само собираат во себе и на крај се случува да некој каже глупости, а вие така сериозно да ја сфатите и да се расплачете без врска. Не е во ред веројатно ама јас едноставно сум си таква и така функционирам.
А што е до нестабилните личности...всушност сите ние сме такви во некој период од животот, кога се ни е преку глава, ништо не функционира како што треба итн итн...Е тогаш да ни треба внимание и го очекуваме тоа од другите околу нас...Ако не го добиеме, тогаш се плаче за глупости, ДА.
Барем јас вака си мислам, а дали сум у право... :toe:

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Za mene sekoja solza vredi i nikogas ne bi ja proleala bez pricina, ne veruvam na nekoj sto placat za nisto, sepak mora da ima nekoja pricina i da e najglupava sepak pricina e:helou:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Обично кога плачам не плачам за една работа него во тој момент ми се собираат уште 10 други плус...Емотивна личност сум и некад знам стварно без причина да се расплачам ако ми е таков беден денот за никаде.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
placat, i toa kako mrdnata, provereno.Edna moja drugarka bez pricina sekoj den place, i veli taka sami i doagale solzi, a be strasna rabota

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Zavisi koja zena kako. Ima zeni koi se zatvoreni vo sebe i tesko se rasplakuvaat, a ima i takvi koi placat za sekakvi sitnici. Sepak se zavisi od karakterot na covekot.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Aleee напиша:
placat, i toa kako mrdnata, provereno.Edna moja drugarka bez pricina sekoj den place, i veli taka sami i doagale solzi, a be strasna rabota
Еее сега па не верувам дека е до толку секој ден да плаче без причина.Може нејќела да ти ја каже причината, можда и е таков периодот депресивен.Не верувам дека туку така сами по себе би си дошле тие солзи.

Член од
17 април 2007
Мислења
102
Поени од реакции
0
CuCeNcE напиша:
Еее сега па не верувам дека е до толку секој ден да плаче без причина.Може нејќела да ти ја каже причината, можда и е таков периодот депресивен.Не верувам дека туку така сами по себе би си дошле тие солзи.

:nesum: Abe zenska rabota sve e mozno kaj zenskite so da ti kazam malku gi cepkas i odma cesmata ja pustat....si velam ke nadzvit tolku solzi vo rok od nekolku sekundi mislis poplava ke napraj :jaj:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
NE!!!! Sekogas ima pricina.A u slucaj da nema pricina togas placat zatoa sto nema pricina i po avtomatizam dobivate......Pricina.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Член 7, замисли нашиот премиер да ја кажеше твојава реченица. :)

Жените плачат со причина само кога лупат кромид. И кога Касандра ќе се смири со Луи Давид... мада и јас плачев на тоа :pos:

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
samo koga lupat kromid i koga sakat da kazat nekoja losa rabota sto im se desila!!

Kajgana Shop

На врв Bottom