Плачат ли жените без причина?

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...zenite chesto i neznaat sto sakaat ama mnogu dobro znaat kako i na koj nachin da go dobijat toa...:tv:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ljupco напиша:
...zenite chesto i neznaat sto sakaat ama mnogu dobro znaat kako i na koj nachin da go dobijat toa...:tv:
И кога ви изгледа дека незнаеме што сакаме не е така ... тогаш едноставно вие неможете да не разберете, капиш?:toe:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Сите плачат.... без разлика мажи/жени.... само што ете како и во многу ситуации... нашето "прекрасно" машко его не прави "силни и издржливи".

Јас лично ако ми дојде плачам... сум плачел... а најверојатно и во иднина некогаш пак ке заплачам.... било тоа да се солзи радосници... или таговници :toe:

Не верувам дека жените плачат онака за џабе т.е. без причина.... секогаш има нешто што ја турка таа солза да падне.... кој како тоа го сваќа е сосем друг муабет.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Дивајн напиша:
И кога ви изгледа дека незнаеме што сакаме не е така ... тогаш едноставно вие неможете да не разберете, капиш?:toe:
...si seniora io cappito multo benne...zavisi koj...ja si chitam megu redovi dosta dobro...poishe milev na plachenjeto...imashe edna cura sto vikashe deka plachele zenite zatoa sto sakaat mazite da gi zalat...na toa mislev ...ama utka e toa znam...poshto nema keif u placki i u zalenje...ustvari sakam da kazam deka so sila ubaina ne bivat...toa.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ljupco напиша:
...si seniora ...zavisi koj...ja si chitam megu redovi dosta dobro...poishe milev na plachenjeto...imashe edna cura sto vikashe deka plachele zenite zatoa sto sakaat mazite da gi zalat...na toa mislev ...ama utka e toa znam...poshto nema keif u placki i u zalenje...ustvari sakam da kazam deka so sila ubaina ne bivat...toa.
И да го кажала тоа некоја девојка, во ред, но и тоа е причина ваква или онаква ... значи се согласуваш дека секогаш има причина, нали?:)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
Дивајн напиша:
И да го кажала тоа некоја девојка, во ред, но и тоа е причина ваква или онаква ... значи се согласуваш дека секогаш има причина, нали?:)
...da se soglasuvam...nikoj normalen ne plache bez prichina...dobro e toa za ochite i za vidot i za dushata i za zivcite bogami na drugiot sto posmatra(uchestvuva)...na kraj sekoj sto se rodil prvo sto naprail e da plachel so prichina..."a friend of pain" ??? seniora Divine...??? :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Никогаш не плачам без причина, општо солзите си ги берам во мене и тогаш кога е добро да заплачам и да ми олесни, но ете тоа сум јас... А не дека машките не се ранливи,далеку од тоа, и тие имаат мигови коа јако сакаат да си се изнаплачат, но некако им е "забрането". Што ќе рече нивната машка суета? Факт е дека жените повеќе плачат, но не дека се понестабилни и поранливи, туку дека им е "дозволено", а мушко и да заплаче шанса нема да ти признае... А да знаете како плачат и они... :zlo:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Дивајн напиша:
samo da se nadovrzam na ova... covek pobaral od gospod da mu napravat most od tuka do havai i gospod rekol nevozmozno e toa.. kazi neso drugo.. i ovoj rekol sakam da gi razberam zenite... i gospod razisluval i posle mn razmisluvanje mu rekol a mostot so kolku lenti sakas da bide :vozbud::salut:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Можам да плачам од некоја банална причина (ова често ми се случува кога имам ПМС :)), но никогаш без причина.
Може да ми текне на нешто лошо што ми се случило пред 5 години и да заплачам. Нормално, понекогаш тоа е несфатливо за околината, ама така си е.:)
Полесно е да се исплачам за нешто што ми тежи отколку истото да го собирам и уште повеќе да патам заради тоа.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Da placat zenite pojshe- mislam deka placat... pa i OK de so ogled na toa kolku e tesko da bidesh zensko :icon_lol: Deka placat bez pricina ne bi rekla, zosto sekogas ima pricina za placenjeto, samo sto nekogas ni samite ne ja znaeme ili ja potisnuvame i ne sakame da ja priznaeme :toe:

Jas licno sum precuvstvitelna licnost (i go mrazam toa :tapp: ) ama vo posledno vreme mozam da kazam deka sum prestanala da placam tolku a i voopsto da pokazuvam cuvstva, nesto da se ligavam... se pojshe i pojshe gi cuvam rabotie vo mene. Sum stanala sprotivna na ona sto bev. :)

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Само у ПМС ми се плаче без причина :)
Инаку во останатите случаи секогаш ја има

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Никој неплаче без причина е сеа дали е објективна причината тоа е субјективно прашање:duvac:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Не,барем јас така мислам.Секогаш постои некаква причина,ма колку и да му изгледа таа смешна и апсурдна на некој.По природа жените се чувствителни кога се во прашање емоциите,има некои што навистина плачат,а нема доволно аргументи зошто тоа го прават,едноставно ќе им дојде,ете,во моментот ќе се разжалостат за нешто и после оди смири ја:)
Јас ретко плачам,се сметам за цврста личност и може да се случи да заплачам само кога ќе почувствувам некоја силна физичка болка,или пак во некоја друга ситуација кога моето јас и моите чувства се довдени во прашање.Се разбира,плачам сама,никој да не види,ете,таква сум.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Da,da........ placat zenite i bez pricina..........:nenene: I toa najcesto koga ke svatat deka nemaat dovolno vnimanie koe go posakuvaat......:ban?: E toa opasno me nervira, a tolku e procirno i ocigledno:tapp: Zatoa mazi vnimavajte!:salut:
A vie zenski prostete....no taka e:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom