Никогаш, никогаш не сум заплакала без причина. Секогаш имало нешто. Можда не се десило нешто баш во моментот, ама понекогаш се насобираат сите нешта што сами по себе не успеале да те расплачат, ама ете се погодил моментот, нерасположена, сама, тивко музиче, си размислувам... И ете ќе ми текне на нешто што ме растажува и ќе се расплачам. Ама сепак е со причина.
Многу ретко ми се случило да заплачам пред некого. Не сакам да ги покажувам чувствата до толку.
Втора работа, тоа дека мажите не плачат- НЕ Е ТОЧНО. Сум била сведок на неколку "изливи на емоции" од страна на машко и уверена сум дека плачат колку и жените. Само тие повеќе сакаат да страдаат во себе, онака настрана од сите, па затоа мислиме дека ретко плачат. А за во јавност си имаат други начини да го изразат својот бес/тага/разочараност. Нив полесно им е да истепаат некој, отколку да заплачат пред другарите или, не дај боже пред некоја девојка.
А зошто е тоа така, момци? Па нема ништо срамно во тоа да пуштиш некоја солза. Вас плус ви е полесно, не може да ви се размачка шминката
И да, точно е дека жените плачат за ситници :nesum:
Патем, Сагаква, зеленко за приказната :wink: