Сметајте ме и мене...Ајде една кратка тура да напраиме до Водно ради рекреација и зезање. Пријавете се па ќе се договориме за термин. Знам дека сега на ладново не ви се оди ама ко ќе се подзатопли може да напраиме една турнеја.
Еднаш годишно се иде на кораб поради забраната, несмееш во друг период да се качуваш. Ама тој што ќе се искачи има што да види. Во еден ден сите годишни времиња.Ако сакате може и на Кораб, се оди секоја година на 8 Септември. Ама мора пrво да се спремите кондиционо, има превоз до домчето на подножјето на Кораб и после пешачката. Има и странство специјално доаѓаат секоја година. А може да се направи и до Водно ако не на друго место, ради рекреација и дружење.:smir:
По сликите би рекол дека сте си поминале добро... Инаку и јас бев „нагоре“ денес, ама кај нас - на Кожуф. За да видите како изгледа „патот“ видете го аватарот и сликава подолеКако и што ветив, еве го чичко Џиш со екипата, пред споменикот на Димитар Илиевски- Мурато кој е во близина на Антената.
П.С. За оние што не ме знаат, можете да ме препознаете по тренерките со логото на фудбалскиот клуб Милан :smir: