LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Порано имав по 2 на двете уши но сега не поради косата.
Планирам на веѓа еден и два на уста.
Планирам на веѓа еден и два на уста.
Како два на уста, жити мене? Како што замислувам нема да изгледа убаво две алки Јас ќе ставам следен пирс под уста, лево...Планирам на веѓа еден и два на уста.
Ќе го извадиш пирсотМразам пирсови грозни ми се да си го бушеш телото и шо коа ке ти помине филинго?
Како два на уста, жити мене? Како што замислувам нема да изгледа убаво две алки Јас ќе ставам следен пирс под уста, лево...
Toчно , сега се некако како моден додаток , а порано беа како покажување на среден прст кон сите кодекси на облекување. Јас би ставил само поради второто.Не ми се грозни пирсови, а порано ставаа оние кои имат таков стил , ја немам таков стил на шивот за да имам пирс.
Сега секој сељак има пирс а нема стил. Тоа уствари не се сељаци тоа се градски-сељаци. Оргиналните сељаци се скоро изтребени. Ги има ретко. Е нив ги поштвуам.
а ја го носам само заради тоа...веќе подолго времеToчно , сега се некако како моден додаток , а порано беа како покажување на среден прст кон сите кодекси на облекување. Јас би ставил само поради второто.
Аха.
Hardcore.
На веѓа несељачко а на уста , на нос сељачко. Мајката.поштувам пирс само на уво или на веѓа , на никое друго место(сељачки е):nenene: ја иам на уво