Пирсинг

• Креатор на темата Креатор на темата Boogie
  • Време на започнување Време на започнување
Порано имав по 2 на двете уши но сега не поради косата.
Планирам на веѓа еден и два на уста.

Мразам пирсови грозни ми се да си го бушеш телото и шо коа ке ти помине филинго?

Ќе го извадиш пирсот:)
Порано имав на жилата под јазикот, сега имам на нос. И не, не се грозни:)

Како два на уста, жити мене? Како што замислувам нема да изгледа убаво две алки:) Јас ќе ставам следен пирс под уста, лево...
14680SV200728.JPG

Hardcore. :)

Иначе да , јас сеуште барам евтино место за пирсање веѓа оти динар немам. Благодарам.
Патем , ми се искомплицира пирсот на брада што го имав , примив удар и непцето си го откорнав до доле и сега забот ми е соголен поради пирсот.. Ќе морам да го вадам :( . А баш си го сакам, сеуште.

никогаш не би ставил пирсинг,многу ми е одвратно,сепак на женско поубаво стои:)

Не ми се грозни пирсови, а порано ставаа оние кои имат таков стил , ја немам таков стил на шивот за да имам пирс.
Сега секој сељак има пирс а нема стил. Тоа уствари не се сељаци тоа се градски-сељаци. Оргиналните сељаци се скоро изтребени. Ги има ретко. Е нив ги поштвуам.

Не ми се грозни пирсови, а порано ставаа оние кои имат таков стил , ја немам таков стил на шивот за да имам пирс.
Сега секој сељак има пирс а нема стил. Тоа уствари не се сељаци тоа се градски-сељаци. Оргиналните сељаци се скоро изтребени. Ги има ретко. Е нив ги поштвуам.

Toчно , сега се некако како моден додаток , а порано беа како покажување на среден прст кон сите кодекси на облекување. Јас би ставил само поради второто.

Toчно , сега се некако како моден додаток , а порано беа како покажување на среден прст кон сите кодекси на облекување. Јас би ставил само поради второто.
а ја го носам само заради тоа...веќе подолго време

Никогаш не би ставил пирс,ни па обични обетки на уво...Немам желба,не ни сум имал:smir:

поштувам пирс само на уво или на веѓа , на никое друго место(сељачки е):nenene: ја иам на уво

поштувам пирс само на уво или на веѓа , на никое друго место(сељачки е):nenene: ја иам на уво

На веѓа несељачко а на уста , на нос сељачко. Мајката.
Тоа пошто тебе ти се свиѓа на веѓа или пошто на уста ставаат само наркомани ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom