Пирсинг

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Сигурно има, и тоа не само една. Но не отекува секогаш, 4 пирсови имам на уво и ниеднаш не ми отекло, зависи од тебе, не отекува на сите.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Доколку е професионално испирсано не би требало да отече ниедно место покрај секако јазикот.
Ама за превенција да има масти , прашај си во аптека .

N

navivacka

Гостин
Jaс сакам пирс:vozbud:мислам дека е кул работа,само не знам колку е пари за да си ставам.Може ли да каже некој што се пирсал колку чини?

Член од
26 септември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Сигурно има, и тоа не само една. Но не отекува секогаш, 4 пирсови имам на уво и ниеднаш не ми отекло, зависи од тебе, не отекува на сите.

abe okej ali na uvo mislam deka i ne ni mozhe da oteche .. :S za snekebites mislam ili septum .. ^o)

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Jaс сакам пирс:vozbud:мислам дека е кул работа,само не знам колку е пари за да си ставам.Може ли да каже некој што се пирсал колку чини?
800 пирсање и 500 пирс ме фати кај типот шо пирса во буњаковец,не ми теквит сега како се викаше:smir:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Сакам да ставам индустриал на уво...Некој кој е поупатен во тоа да знае колку пари, како, што, болка, искуство можеби...?

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Пиши му на GavolRulz, тој има индустриал.
Грешка си...Детево имало пирс на 'рскавица :))
Така да мојето прашање е он сеуште...Ако некој има стаено или пак е запознаен со тоа, нека сподели:smir:

Член од
10 септември 2009
Мислења
159
Поени од реакции
49
индустриал, најболниот пирс имам слушано многу ствари, најболно е горното топче , али ако сакаш ке издржиш:helou:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Imav pirs na nose,ama go izvadov neznam zaso ednostavno go ponosiv 3 god i go izvadov sea mi e zarasnato dupceto :( ,imam zelba da stavam nad usna od desna strana pirs se nadevam deka ke si ostvaram zelba :kesa:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Ne nikako nekako mi e zastareno toa vise...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Сакам ама неам.Ама ке иам, наскоро се надевам.Сакам пирс на носот, од момиче коа беф ми е тоа желба...

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
Иам, конечно стаев, по не знам колку пекање. Бев да се испирсам на јазик пред 2 саата и бидна шо бидна, битно не болеше многу

Kajgana Shop

На врв Bottom