- Член од
- 26 септември 2009
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 1
A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Сигурно има, и тоа не само една. Но не отекува секогаш, 4 пирсови имам на уво и ниеднаш не ми отекло, зависи од тебе, не отекува на сите.A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Доколку е професионално испирсано не би требало да отече ниедно место покрај секако јазикот.A ima edno ko mast za da ne ti oteche mestoto kaj sho si pirsan .. Neli ? :S haha
Сигурно има, и тоа не само една. Но не отекува секогаш, 4 пирсови имам на уво и ниеднаш не ми отекло, зависи од тебе, не отекува на сите.
800 пирсање и 500 пирс ме фати кај типот шо пирса во буњаковец,не ми теквит сега како се викаше:smir:Jaс сакам пирсмислам дека е кул работа,само не знам колку е пари за да си ставам.Може ли да каже некој што се пирсал колку чини?
Пиши му на GavolRulz, тој има индустриал.Сакам да ставам индустриал на уво...Некој кој е поупатен во тоа да знае колку пари, како, што, болка, искуство можеби...?
Грешка си...Детево имало пирс на 'рскавица )Пиши му на GavolRulz, тој има индустриал.