Пирсинг

D

dh00|

Гостин
планирам да го „дупам“ :pos: носов....можни компликации? :smir::helou:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
планирам да го „дупам“ :pos: носов....можни компликации? :smir::helou:
Па всушност носот е исто како да ја дупнуваш рскавицата кај увото ,можни компликации се само гноеви и отоци , ама ништо посериозно. :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Пирс на брадавица ? Некој упатен, хелп ми!
Повеќе околку тоа :smir:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Пирс на брадавица ? Некој упатен, хелп ми!
Повеќе околку тоа :smir:
Болката е ненормално голема , клипови имаш на јутуб , не би се осмелил да линкнам :) .
Последиците се очигледни , можна оштета на млечните жлезди (за машко всушност немаат ионака голема функција) , загнојување , чест брадавичен исцедок и сл.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
јас имав под јазик пирс и ме испирса dh00|:)
немав никакви проблеми се беше ок само шо го скинав од играње тоа е друго :icon_conf

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
У сабота одам за ск дали ке може некој да ми препорача некое студио за пирсинг? исто така до колку е работното време во сабота не сум сигурна, и дали треба закажување такво нешто?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
У сабота одам за ск дали ке може некој да ми препорача некое студио за пирсинг? исто така до колку е работното време во сабота не сум сигурна, и дали треба закажување такво нешто?
Ќе ти пишам пп со број од дечкото кај шо се пирсав јас.
Кај него е со закажување,ќе му кажеш дека не си од Скопје и ќе се договорите за кога ќе ти одговара.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Обожавам пирсови!! Пред некој ден си го стајв последниот пирс барем сеа за сеа.. Може понатака да стаам на папок или нешо али за сеа за фаца завршив ја.. Иам на јазик, на брада и на веѓа сакав и под јазик да стаам ама иам еден тон железо у устава нејќу да претеруем. Али ипак обожавам пирсови жими сфе.. Затоа и страв ми е да се тетовирам ќе се заљубам и во тетовирање така ќе треба да се ишкртам цела. А за у Скопје пирсање мислам немора у студија да се иде или нешо.. Мене и на веѓа и на брада Коска ме пирсаше па неам фрка нишо супер ми се пирсчињата.. Зашо да лупнам 1 и 500 на некој коа немора? И коа исто доаѓа само појше кошта.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Никогаш не би ставила пирс на јазик,веѓа или нос некако незнам...Болно ми изгледаат.:icon_lol:
Едно време сакав пирс на папок и уште сакам ама пак сега за сега не би ставила.Прво затоа што имам слушано дека можат многу компликации да излезат,после затоа што незнам некако не ми ни вреди да си го уништувам телото,а најпосле затоа што ни моите не ми даваат.Ај ем стил а литл грл.:)
После 18 години,можеби,ако сеуште ја имам истава желба,мада не верувам.:)

Член од
29 март 2009
Мислења
110
Поени од реакции
1
Немам пирсови. Но, би сакала да ставам еден на носот:pipi:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Имам на јазик веќе 7 години и фала Богу ми се нема ништо десено,а на веѓа ставив сеа пред една недела и нешто и се оди во најдобар ред.А сеа сакам да си ставам на 2те брадавици ама ќе видиме :kesa:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Неам пирс а и нејќам да имам:toe:

SiSSi_

Princess.
Член од
17 март 2009
Мислења
69
Поени од реакции
10
Имав на носот па ми се здосади и сеа веќе ништо неќам. All natural.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
еххх мене ми се инфицираше тој на брада :((((((ми загнои :( ако се среди ќе го вратам.. ако не ќе стаам од страната ама на др место.. незнам бе.. бед е :(

Kajgana Shop

На врв Bottom