Пинк 15 - Македонија

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
А секаде ќе се пренесува или само на Тотал ТВ?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Браво, одвај чекам :tv:
Барем нема да чекам некоја од нашите телевизии да дава некоја серија две години по прикажување на Пинк.
Мислам дека не е национална концесија :toe:
Дури и да не ја даваат Каролина ќе продолжиш да гледаш?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
И на што личи ова? Ако бе ако,штом почнале со контаминација на народот со разно разни срања по ТВ и ова ќе го проголтаме некако.:kesa:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Pink Montenegro (Црна Гора)...пред 2 години пренесуваше Премиер лига, така да не даваат само “срања“ на оваа телевизија.

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Мора да признаам дека одамна вејќе не гледам ТВ. Бидејќи по цел ден работам , а кога имам слободно време, сум пред ПС- то. Иако на 1 метар до мене е и ТВ-то, колку да подѕирнувам нешто, ( а нештото што ќе го видам најчесто вејќе сум го видел-слушнал на нет). За мене Телевизијата е вејќе минато.
Последниве денови ме ОТРУ женатами, со прашањата од типот. - “Е. сега зошто нема ТВ Пинк, ЕУРОСПОРТ и ФОКС“, -“Оди да прашаш во кабловска“, -“Нема да му плајќам п....му мајчина“.
Навистина јас си го окркав деновиве, а богами ако не пуштат за брзо и кавга че имам. :)
За тв пинк не ми е лично жал, ама за овие другиве, женичкава си ги гледаше и си беше мирна, немав главоболки, ко сега.
Готов сум и сателитска да и купам само да не ме труја и да не ми досадува.
АМАН нека пуштат било каква пинк, само да не ме труја. :jaj:
ПС.
Све че то народ платити.

--- надополнето ---

Од 01. ноември ќе стартува "Пинк Македонија". Регионалната дигитална сателитска платформа Тотал ТВ ја прошири својата програмска понуда за два нови телевизиски канали од продукцијата на медиумската групација "Pink Media Group" . Се работи за комерцијални телевизиски канали "Пинк.си" (Словенија) и "Пинк Македонија". Емитувањето на "Пинк Македонија" стартува на 01. ноември."
Ова е 100% сигурно, не е заебанција. Прашува женатами?:toe:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
хахахах ја па мислев по насловов шо го шрочитав набрзина дека Пинк у ноември ке пее у Македонија. :pos:
Во врска со темава...ќе се убијам! Не нема, ќе гледам сега Пинк тв.јаоооооо :uvo: :tapp:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
^ Хаха и јас исто си помислив кога ја видов темата, а не ја дочитав :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Абе не се вадете сеа, знаеме дека 24/7 ќе ви биде на пинк. (се шалам) :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Мислам дека името на нашата ни мила земја би било наубаво да го смениме во Република Селска Македонија. Општо прифатено ќе биде од сите. Т.е. 90% од луѓето кај нас, а верувам и од Јужните ни соседи.

Kajgana Shop

На врв Bottom