Ова се пие само ако си на брод и немаш друго пиво ниту каде да купиш друго.Прегледај го приврзокот 449153
И во уса пред 20 години коа го пиев ова ми беше едно од полошите пива, сега коа го пробав само потврдив, никаков карактер, у чаша вода да стаиш 2 коцки мраз повеќе вкус ќе има. оцена 1/5. У наредни 20 год. не би се излажал пак да го купам.
До тебе е брат како си успеал 8 да испиешDobro, samo jas li posledno vreme imam maka od Skopsko? Sum gi piel pomegju osum i deset sum nemal maka, vchera so osum se zdrviv, deneska cel den mamuren sum.
Kolichinski e mnogu ali i dosta mezam plus odam chesto po mala, ima verojatnost i od loshi kebapi da mi e mamurlakot.До тебе е брат како си успеал 8 да испиеш
Батали тоа што јас кога ќе се “запијам” го завршувам денот/вечерта до 2-3 пива.
ама последни неколку одења во МКД после скопско следниот ден стално ми бил заникаде (збориме мамурен а не сум бил ни блиску до напиен)
Јавна тајна е дека знаат да измешаат тоа што ќе им остане од Амстел со Скопско и да го полнат така. Ова од луѓе вработени во пивара го имам слушнато.Dobro, samo jas li posledno vreme imam maka od Skopsko? Sum gi piel pomegju osum i deset sum nemal maka, vchera so osum se zdrviv, deneska cel den mamuren sum.
Оддамна ти кажував дека Скопско и македонските пива (освен Крали Марко) за кур не ги бива. Ти ми се смееше.Dobro, samo jas li posledno vreme imam maka od Skopsko? Sum gi piel pomegju osum i deset sum nemal maka, vchera so osum se zdrviv, deneska cel den mamuren sum.
Зашто не преферираш стакло пред алуминиум ?Zatoa samo Hajneken strogo od 0.25 si cepam, nareden den ureden naod, ni glava ni stomacni tegobi. Vrv od pivo za nasi uslovi.