N
Nicky Santoro
Гостин
Од вакви како тебе вмро-сдсм не мисе живее повеќе.Прв пат бев годинава на пивофест и разочаран сум максимално(и повеќе нема да одам)!
Толку кич и сељаци немам видено долго време на едно место, во купче. Пијандури колку сакаш, пивото прескапо за пивофест(чим е пиовофест треба да се наплаќа поефтино од нормалното заради промоција на пивото и слично ама во дива лига тешко е изводливо тоа)! Скарата катастрофа, да не речам гној, јадев колку да на се рече дека не сум гладен!
Огнометот беше врв! Да се слави некое културно и уметничко достигнување, или нешто од интерес на државата разбирам, ама да се слават пијанчењето и кичот стварно ми беше глупо.
Најјако е сепак тоа што во највмровскиот град ги донесоа сите ју пеачи, како ние да немаме наши. И после комуњариве биле југоносталгичариМа немој да ме јебеш бре!
п.с. Разбрав дека ова било најголемо достигнување на градоначалникот на прилеп! Ако е така јас би се страмел од ова ама проста раја на тоа се пали, на пиво и огномет!
Се во нивниот живот го поврзуваат со политиката.Пијани еден куп имало? па пивофест е ова не е митинг што сакаш да има? Поефтино пиво од ова ти не наоѓаш.На пиволенд какви се цените? И побогу колку да биди 0,4 точено? 40 денари мн ти се? Ај наредниот пат без пари ќе биди и ќе ти ги донесат металика и дјуран дјуран од нивни џеб ако треба само ваквите како тебе да пукаат од среќа.