Пивофест 2011 - 14-17 јули

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Е па тоа се трудам и да објаснам... се е во ред сите сакаат да одат, ама тешко е со превозот.
--- надополнето: Jul 15, 2011 7:12 PM ---

Па мора така да биде ако сакате модерен и вистински фестивал, јас тебе не те обвинувам што не си видел како се организира еден модерен фестивал и што под резервација подразбираш само резервирање на маса. Ова ти го кажувам за доброто на фестивалот, искрено секоја година одам и ми се допаѓа идејата и реализацијата. Во разговори секоја година гледам сите се жалат со превозот и затоа и реагирав.
Абе Ортак , немој да ми бидиш нервозен ако немаш превоз, шо сум ти јас крив шо не се преселиш во Прилеп да живејш па секоја година кисни тука за пиво фестов , ако имаат толку проблем со превозот како што велиш ти немаше минатата година да дојдат 130 илјади и самиот го кажа тоа нели во претходните постови ?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе Ортак , немој да ми бидиш нервозен ако немаш превоз, шо сум ти јас крив шо не се преселиш во Прилеп да живејш па секоја година кисни тука за пиво фестов , ако имаат толку проблем со превозот како што велиш ти немаше минатата година да дојдат 130 илјади и самиот го кажа тоа нели во претходните постови ?
Лани 130илјади годинава 300 илјади,за дупло повеќе.
Туку јас годинава неможам да дојдам,а лани бев.

G

_Ghost_

Гостин
Ван Гог и фонтаната, крајот беше феноменален. Уште една прекрасна вечер.
Од утре почнува не интересното за мене.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
пропуштив вчера, ќе се изедам у пм , температура фатив :(

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Го сменив мислењето за ван гог позитивно!! Иначе од блузериве ја фатив последната песна ама Цепелин и Парпал мајсторите после нив ме удрија од земја ми се напрае ќевот 200 на саат и нормално шлагот Ван Гог, за мене пиво фестот заврши од денеска се почнува со Шабанизам БЉАК!!!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе има некој што спија на Могила во тоа шаторите?
Планирам приквечер да го шетам кучето таму едвај време да најдам па можи да удриме познанство, инаку немам време :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А бе има некој што спија на Могила во тоа шаторите?
Планирам приквечер да го шетам кучето таму едвај време да најдам па можи да удриме познанство, инаку немам време :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Индијанците нападнале!!!! :pos:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
Вечер сите во Апореа а после низ тревите во паркот...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Чекај да видиме шо снимил комшијава, аааааааа се качил на високо да не го соцапаат :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Чекај да видиме шо снимил комшијава, аааааааа се качил на високо да не го соцапаат :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Чекај, овие пред камерата се тепаат или се забавуваат?Ж
Не се познава.:D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Што ви е финтата со мајците.. Прилеп ебагоо.. дај бе малце по цивилизирано,мајка му стара ..:D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Чекај, овие пред камерата се тепаат или се забавуваат?Ж
Не се познава.:D
Ова оро не го знаеш?
Мене најдобро ми оди среде ова оро :icon_lol:.

Ова е детска игра ама на вакво нешто во живо да го доживееш адреналин до врв

--- надополнето: Jul 16, 2011 9:17 PM ---

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Вечерва беше лудо и незаборавно. Утре уште појако. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom