Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Значи среда најголем мерак ми прави, Вања ја почитувам неверојатно жива легенда, под рака со Гоце и Суперхикс топ почеток ќе биде. А сабота заради Шаревски би отишла.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Мислев на тоа, одприлика како одат цените.
То ест лани како биле.

Член од
11 септември 2010
Мислења
101
Поени од реакции
9
Мислев на тоа, одприлика како одат цените.
То ест лани како биле.
Зависи што сакаш да пиеш. Скопско 0.4л чашата ти е 50 денари. Али лани имаше акција за Горско - 2 за 50 денари. Ти кажувам за нашиве зашто тоа најмногу пијам. Хајнекенот на пример беше 100 денари.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Гоце Арнаудов и компанија, here we come...за 5 дена кој ќе остане трезен нека се јави, се чекаме овде.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Лани од почеток лупав Хајнекен...али се поеќе коа идев накај шворц си земав Горско..дајбоже и годинава да има горско па само такво ќе си пијам :D

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Ау! Суперхикс растур!
Не ги фатив скроз од почеток, сепак тоа што го фатив беше растур, можеби на моменти свиреа нешто старо што не го знаев но затоа при крај надоместиа!
Ме брцнаа со цигара, ми ги искршија јајцата у шутка, добив глава у брада, подлактица у нос, у фаца, ноктот ми отече, сепак беше одлично!
Имаше еден идиот огромен му ебам сељакот,у нај јакото, на љута рана, ме фаќа и јас ко парталче ме фрла, со ранецот летам и паѓам на земја, ме исшутираа малце, среќа еден ме дигна, станав тој идиотот пак ми доаѓа и ме фрла, тој два и кусур, со ланци целиот, тежок сељак.

Kajgana Shop

На врв Bottom