Песни од кои ви доаѓа да "КРШИТЕ"

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.360
Поени од реакции
24.072
ако не кршите на ова незнам на која
тогаш џабе збораме, не сте биле во биртија со певалка.
инаку генерално на тома здравкович легенда за крешење
а и ова некако ми лежи на срце емотивно да напрам беља

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Bravo .. piesh na Ceca i Lepa Brena .. pa vie brat teshki narkomani ste :D hahahaha
so nema gospode ccc :D pusti tamu sinan sakic muharem i do sabajle pii :) a ne na LEPOTAN hahahahahah

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Од 2:41 нема маж шо можи да ме запри :vozbud:
А за ова не прам муабет посебно на певаљка :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
z's nema opcija 'skrsi casa' na kajgana?:vozbud:na ovaja ne odgovaram za posledici po inventarot:vozbud:e na ovaa krv do kolena:vozbud:inaku tesko rokeriste sum :свиркам:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да не беше форумов немаше да знам дека луѓето кршат и на Продиџи, но што е тука е. Ова кршење го подразбирам лупање по маса, фрлање столови, испотено гушкање и два три пати мавање по рамо. А такво нешто има само во кафана, во кафана не пуштаат продиџи, автоматски кршам на кафанско. На Харис посебно одлепувам.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Zar nisam dovoljno gubio,
Tko ce izmjeriti bol.
Do ocaja ljubio, namjerno bjezao
Da bih se vracao.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Bravo .. piesh na Ceca i Lepa Brena .. pa vie brat teshki narkomani ste :D hahahaha
so nema gospode ccc :D pusti tamu sinan sakic muharem i do sabajle pii :) a ne na LEPOTAN hahahahahah
Хех какви бе наркомани недај боже брат тоа хахах...Во суштина не ги слушам ама одлепувам некад имам пријател кој одлепува на Неда Украден а слуша Ајрон Меиден и Метталика и Пантера цело време...Имам другар кој слуша само балади рок Бјело дугме Црвена јабука а слуша Синан Сакич,Јашар Ахмедовски,Харис Џинович итн...
Бев на Пиво фест во Прилеп коа беше Цеца и одтогаш коа се напивме на такви песни непрестано ги слушам...
Лепа Брена пак случајно ја сретнав во Берово горе на езерото минатата година на одмор и до тогаш само и го знаев името и кога прогуглав малце гледам навистина имала инспирациони песни и била икона на Југословенскаа музика зашо има од тешки шабанели до поп музика све...Па и концертот во Белградска арена толку инспирација внесе...алал да им е.Сеа за сеа Миљачка од Халид Бешлич онака нај откратува...
(П.С да ме знае женска ми шо пишувам кај Лепа Лукич ќе ме прати придружен вокал) :P

http://www.youtube.com/watch?v=uoJjxLOEicA

П

Паган-др

Гостин
Ми иде да срушам ѕид, да превртам југо, да ја мавнам главата од машина за алишта.

А на леандра кршењето, ете ова!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Све во ред ама како ви иде да кршите на турбофолк песни?Мене искрено мн ми се депресивни.
Јас би кршел на вакви песниПеснава ненормален филм ми прави.
На ваков ритам ми се крева адреналинот,па xantiata од плин ја префрлам на бензин и со 2.0i 150 ks правам слалом,а со bmw 530d 241 ks префрлам vo sport mode,исто правам слалом ама дополнувам со дрифтови

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
незнам само како уште никој не го стави синонимот за кршење...

све лета на песнава! :D

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Да не беше форумов немаше да знам дека луѓето кршат и на Продиџи, но што е тука е. Ова кршење го подразбирам лупање по маса, фрлање столови, испотено гушкање и два три пати мавање по рамо. А такво нешто има само во кафана, во кафана не пуштаат продиџи, автоматски кршам на кафанско. На Харис посебно одлепувам.
А знаеш што прават луѓето на Продиџи? Очигледно, не.

Он топик:
Код:
WOW WOW WAKA WOW WOW WAKA WAKA WAKA WOW WOW WAKA WOW WOW WAKA WAKA WAKA WOW WOW WAKA WOW WOW WAKA WAKA WAKA WOW WOW WAKA WOW WOW WAKA WAKA WAKA

Kajgana Shop

На врв Bottom