Песни од кои ви доаѓа да "КРШИТЕ"

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Ххахаа и на брз Рок можам да кршам али највеќе на Лепа Брена,Цеца,Халид Бешлич значи тоа оти буквално све слушам од метал до шабанел,највеќе се фокусирам на поп рок ама на моменти одлепувам посебно кога се ПИЕ со такви песни :P

L

Löwe

Гостин
Mа нема нема она никогаа, она воли само мене једнога..
На оваа можам све живо и диво да искршам.
--- надополнето: 7 април 2012 во 23:36 ---
А и на ова.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.253
Не ми е филм да кршам на ниедна песна, ама ако веќе мислите на страшен адреналин, нешто вака...па би скршил пајнци и керамички работи, да не е клише :D
Најдобра песна закршење. Едноставно можеш да здивиш на песнава.
И мала промена на стилот
И уш една промена
Prodigy
и поголем дел од нивниот репертоар, Their Law, Charlie, No Good, Poison, Take me to the hospital, Out of space...
Oд нашите стари македонски Лихнида кајчето го дрифташе, Налеј налеј итн.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
C c c c c ... Vremeto i mestoto se SEGA i TUKA !!! Davaj picko da se presmetame !!!
ETE OVA E TRAKATA koja DIGA I TERA NA MASAKAR !!!!

I osobeno ovaaa prostooo kje utepam i alfi i cajkani i predsedateli raperi ministeri sudii akteri mockovci gangsteri i sve sto misle deka ima sila NE MOZE DA IMA POVEKJE OD MENE se dodeka zad mene ima vakov rap !!!!!!!!!!!!!!

I ZA KRAJ KOGA ODAM DA SE TEPAM NEKADE NA ULICA PRVO 35 pati kje ja preslusam pesnava, kje si ja izbricam glavata i odam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SO OVIE PESNI SE CUSTVUVAM KAKO BOG !!!!!!!!!!!!!!!!!

Specijalen pozdrav za site nenormalni momci koi imaat srce kako bomba, tasaci kako cigla i mozok kako bel prasok haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347

Не да кршам, цела куќа ми доаѓа да ја превртам.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624

remixot na Serj Tankian.најјачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom