Педофилијата, Исламот и Хамас

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
И сите тие пациенти заработиле кривични пријави, и се осудувани за нивните постапки од луѓе како мене и тебе.И јас не зборувам дека религијата ваша ве учи на тоа, туку тоа го зборуваат некои други кои се наоѓаат на Блискиот Исток а тука има разлика нели??Ако муслиманите од Европа и Америка го осудуваат ова тогаш во ред, темата е за другиве кои не го осудуваат тоа, и кои ја мешаат и религијата во сето тоа.Убаво пишува горе: "Педофилијата, Исламот и Хамас ".Хамас не е во Европа и Америка.
Ниту па педофилијата во Исламот :smir:
А за тие од блискиот исток, ти кажав сите се забегани таму, и "муслимани" и "христијани" (некои од Станците не се муслимани).

Ти кажав бе чоек, сите Станци венѕеро би ги давел. Али нивно општество, нивно правило, кој што сака нека прави нека крши глава. Али Исламот тоа не го учи.

Но, еден бомбастичен наслов, една глупа споредба, и ете ти...Ахмед Д'Терорист сите станавме...
Просто и едноставно, кога секој ден читам по весниците дека по некој педофил ваму таму низ Македонија, ми иде да помислам рај за педофили сме (иако наводно постоеле закони против тоа) ...ама умот и разумот не ми дава да верувам во тоа...
Ни тебе не ти дава умот и разумот да веруваш дека Исламот учи на педофилија, али ете темата е тука, некој ќе гугла Ислам и ова ќе искочи...

И сега во стилот на Славеј Дрвоезерски - Исплачи ми Река...

The damage is done, I guess I'll be leaving.

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Друштво, видете го само линкот http://thelastcrusade.org/2009/08/07/ и јасно ке ви биде дека човекот си е ментален и пишува свашта.
Ова е ненормално што се случува на клипов. Разбирам религија, да постиш да вариш јајца што ти ја знам, но да пиеш калосана вода, на 9 години да дадеш ќерка на војник, да те тепаат и да одиш заврзан со chains е крајно ненормално според мене.:uvo:
Јас би сменила религија да знам дека ова ќе биде барано од мене. Всушност, чекај, на 7 години не ни знам која е мојата религија, а уште помалку кои се други постојат?
И исто имам гледано на Дискавери за религијата на едно село во јужна америка ако не се лажам, каде момчињата исто вака ги зимаа и ги носеа на едно место каде ритуално момчињата беа "трансфoрмирани" од момчиња во мажи. Затоа што тоа село се молеа на крокодилите, сите момчиња беа сечени по телото правејки им рани (и мачкајќи ги да неможат да се излечат) за да заличи кожата како таа на крокодилите. Толку крвав беше цел документарец одвратно.:pov:

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Уште не сфаќате дека веста е лажна се со цел да се оцрни Исламот? Прочитајте го линков каде кажува дека девојчињата кои се држат за рака со младоженците се роднини нивни односно на невестата, што е традиција во Палестина да се одржуваат свадбите на таков начин, а невестата не се појавува во јавност. Еве читајте и тупнете ја главата малце следниот пат.

http://www.wnd.com/index.php?pageId=106002

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Kreleto na linkovite MOR(M)ON!

Пф, сеа јас да се фатам за педофилот кај нас и да ти кажам "епа исти к*рац"... Исламот е лош, сите се терористи, че ве кољеме.
VIDI SEA, NKOGO I CE PUKAME :))
Фала к*рцу дека уста пена ми фати дур ти објаснам.
Ne se peni be brat. Nemet potreba.

Se e toa od krivikolcenja na nestata....no mora da priznaes deka (ne pedofilijata) tuku generalno vo glavnite islamski zemji zenata nema nikakvi prava.

primer...vozi edne moj prijatel vo filjan zemjata na kralot Saud i go zapira pandur, mu veli, zosto ne se molis, ovoj vika sega, da najdam parking! Posle mu vika, a onaa, sto bara vo kola, daj vencalen list. Ovoj odgovara deka mu e majka. Pak pandurov prasuva, zosto e na predno sediste, nepokriena. Odogovara deka se moderni, deka kaj nego vo familija ne se pokrivaat.
Pandurov se dere, go rashlapue, ja grabnue za kosda, i tura kesa (hartiena na glava), ja prefrla na zadno i mu naplaka globa od 300 dolari.

Jebiga, ja go pasav sto kur bara vo Saudiska, mi odgovori, kaj tatko mu, biznis-gradeznistvo rabotel tatko mu. Na gosti. Turcin e.

Jebiga brat.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
2.201
Поени од реакции
86
Хехех абе пак нападнаа жениве.И види пак на иста тема.
Необразовани и назадни еден век рече некој.Е назадни и необразовани,ама да видам од овие што плукаат една идеја како би организирале образовна настава и напредок во држави кои 40 години веќе се бомбардирани што од Израел што од САД?Како би се развиле?Нека престанат да ги бомбардираат и убиваат и нека им дадат шанса.Кои глупости се разви дебата на тема која од почеток е криво пренесена и став на некој радикален импотентен фанатик и обавезно 49 плукачи кои одма би расчистиле со арапите и муслиманчиштата.И бре пиноче младина...

Арно викаше баба сирота и она глупичка и омажена по селски на 16 години,дур имаше само една телевизија се беше таман.Сега се бе новинари новинарки и еве кај дојде светот.

ПС најсвежо....Ивона Талевска на Сител.Причина за уривање на едномоторниот авион бла бла било откажувањето на десниот мотор!!!!!

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
ПС најсвежо....Ивона Талевска на Сител.Причина за уривање на едномоторниот авион бла бла било откажувањето на десниот мотор!!!!!

На вакви случаеви стварно да се помислиш дали да и дадеш право на збор на жената. Шубо беше на времето, шамардветри, оп под кревет ми се скри, онадуеш и легнуеш да спиеш.

Гаро, вие сте криви, демек модернизирани ми изигравате. Е сеа трај и трпи, ова шо не се клецаат и не раѓаат ваш табијет е!!!!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.326
Поени од реакции
84.504
primer...vozi edne moj prijatel vo filjan zemjata na kralot Saud i go zapira pandur, mu veli, zosto ne se molis, ovoj vika sega, da najdam parking! Posle mu vika, a onaa, sto bara vo kola, daj vencalen list. Ovoj odgovara deka mu e majka. Pak pandurov prasuva, zosto e na predno sediste, nepokriena. Odogovara deka se moderni, deka kaj nego vo familija ne se pokrivaat.
Pandurov se dere, go rashlapue, ja grabnue za kosda, i tura kesa (hartiena na glava), ja prefrla na zadno i mu naplaka globa od 300 dolari.

Jebiga, ja go pasav sto kur bara vo Saudiska, mi odgovori, kaj tatko mu, biznis-gradeznistvo rabotel tatko mu. Na gosti. Turcin e.

Jebiga brat.
Многу добар пример.
Наскоро и во нашите кина.
премиери во :
-кино-Зеница 2012 г.
-кино-Приштин 2015 г.
-кино-Сарај & Кондове 2016 г.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Многу добар пример.
Наскоро и во нашите кина.
премиери во :
-кино-Зеница 2012 г.
-кино-Приштин 2015 г.
-кино-Сарај & Кондове 2016 г.
Идемо на (доле)даље:

-кино Битола
-кино Велес
-кино Демир Хисар

Па уште на (доље) даље:

-кино Лерин
-кино Солун
-кино Атина

И на крај кулминација ЏАМИЈА на Олимп, БЕ МОРЕ ХЕЈ!

Пусти Албанци, терористи и по нација и по вера, а?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.326
Поени од реакции
84.504
Идемо на (доле)даље:

-кино Битола
-кино Велес
-кино Демир Хисар

Па уште на (доље) даље:

-кино Лерин
-кино Солун
-кино Атина

И на крај кулминација ЏАМИЈА на Олимп, БЕ МОРЕ ХЕЈ!

Пусти Албанци, терористи и по нација и по вера, а?
Па не баш, се трудиш сосема погрешна конотација да му дадеш на мојот пост.

"Наскоро во нашите кина кога реков", мислев дека наскоро и тукашните Муслимани истото ги чека. Не спомнав ниту еден албански град. Не спомнав ништо за Христијаните, ниту некаков експанзионизам.
Само го потенцирам правецот во кој се движат европските Муслимани. Ние ќе бидеме во ЕУ кога-тогаш, па ќе видиме таму во морето Арапи, АлКаиди и Вехабити дали ќе можете да се фурате на Албанизам и дали ќе можете да го исповедате Исламот онака како што мислите дека треба или тоа ќе биде онака како што принцот Фахд замислил. Турците се прогресивни Муслимани во Турција, ама во ЕУ мораат да се приклучат кон мнозинството.

А тие навреди што ги имплицираш во последната реченица, се употребуваат од луѓе кои се за сожалување, затоа што освен навреди не можат ништо друго да сторат.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178

"Наскоро во нашите кина кога реков", мислев дека наскоро и тукашните Муслимани истото ги чека. Не спомнав ниту еден албански град. Не спомнав ништо за Христијаните, ниту некаков експанзионизам.
Само го потенцирам правецот во кој се движат европските Муслимани. Ние ќе бидеме во ЕУ кога-тогаш, па ќе видиме таму во морето Арапи, АлКаиди и Вехабити дали ќе можете да се фурате на Албанизам и дали ќе можете да го исповедате Исламот онака како што мислите дека треба или тоа ќе биде онака како што принцот Фахд замислил. Турците се прогресивни Муслимани во Турција, ама во ЕУ мораат да се приклучат кон мнозинството.

А тие навреди што ги имплицираш во последната реченица, се употребуваат од луѓе кои се за сожалување, затоа што освен навреди не можат ништо друго да сторат.
Ги гледаме турците во Германија колку се приклучуваат кон мнозинството :):) тие СЕ мнозинството :)

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
Ги гледаме турците во Германија колку се приклучуваат кон мнозинството :):) тие СЕ мнозинството :)
и види чудо не пукаат турциве во германија не прават рамковни договори не отвараат фронтови за територија па после да речат не бе не ние се бориме за права,нема двојазичност не бараат рамковни вработувања јебига куче сие куче турчин сие турчин, дури и тие ги мразеле а не пак некој друг али штаје тује ајт вахабитии удрете панѕолоница и бели чарапици дасе гледаат бричени9 глави и бради полни со буви ајт море ајт и после чего давал и овде черка на 6 години за некој суруш од 45 пошто имал паре даго купи али муслимански закон јебига

Член од
14 август 2006
Мислења
45.326
Поени од реакции
84.504
...се приклучуваат кон исповедањето на Исламот по тертипот на мнозинството Муслимани во ЕУ:
-таму забулени се мнозинството Турчинки, во Турција - не и т.н.
-каде има повеќе вехабистички ќелии и активности помеѓу Турците (процентуално по глава на Турчин), во Германија или во Турција?

и сл.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197

Не пример, јако е тоа што заборави да ја споменеш ГОРА, па заборави да споменеш Косоврасти Дебарско...

Абе се на се убаво си кажав јас, Шќиптарите како силен исламски двигател во балканов, се доста маркантни во тој поглед.
Во секој случај, да нема лошо во луѓето, па во стоката ако.

Kajgana Shop

На врв Bottom