- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Ниту па педофилијата во Исламот :smir:И сите тие пациенти заработиле кривични пријави, и се осудувани за нивните постапки од луѓе како мене и тебе.И јас не зборувам дека религијата ваша ве учи на тоа, туку тоа го зборуваат некои други кои се наоѓаат на Блискиот Исток а тука има разлика нели??Ако муслиманите од Европа и Америка го осудуваат ова тогаш во ред, темата е за другиве кои не го осудуваат тоа, и кои ја мешаат и религијата во сето тоа.Убаво пишува горе: "Педофилијата, Исламот и Хамас ".Хамас не е во Европа и Америка.
А за тие од блискиот исток, ти кажав сите се забегани таму, и "муслимани" и "христијани" (некои од Станците не се муслимани).
Ти кажав бе чоек, сите Станци венѕеро би ги давел. Али нивно општество, нивно правило, кој што сака нека прави нека крши глава. Али Исламот тоа не го учи.
Но, еден бомбастичен наслов, една глупа споредба, и ете ти...Ахмед Д'Терорист сите станавме...
Просто и едноставно, кога секој ден читам по весниците дека по некој педофил ваму таму низ Македонија, ми иде да помислам рај за педофили сме (иако наводно постоеле закони против тоа) ...ама умот и разумот не ми дава да верувам во тоа...
Ни тебе не ти дава умот и разумот да веруваш дека Исламот учи на педофилија, али ете темата е тука, некој ќе гугла Ислам и ова ќе искочи...
И сега во стилот на Славеј Дрвоезерски - Исплачи ми Река...
The damage is done, I guess I'll be leaving.