Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?

Паѓа ли ...рејтингот на партиите?

• Вкупно гласачи
    188

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Тоа што во последно време се регистрираат повеке комуњари е знак дека вие полека ама сигурно тонете :helou:
Ауу немој ме исплаши :wink:
Тоа е знак дека се врати сранко ви списка по О.О и ве активираа по форуми само џабе ви е:wink:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Ауу немој ме исплаши :wink:
Тоа е знак дека се врати сранко ви списка по О.О и ве активираа по форуми само џабе ви е:wink:
Од кај знаеш бе па ти дека е џабе дал е џабе тоа допрва че видиме дотогаш порадујсе уште малу

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Од кај знаеш бе па ти дека е џабе дал е џабе тоа допрва че видиме дотогаш порадујсе уште малу
Абе и 3ца сранковци да се вратат вие уште 2ипол год. ќе бидете опозиција па за понатаму ќе видиме:smir: а и понатаму пак ќе губите народот не е глупав сите луѓе се сеќаваат што има "направено" сранко :helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе и 3ца сранковци да се вратат вие уште 2ипол год. ќе бидете опозиција па за понатаму ќе видиме:smir: а и понатаму пак ќе губите народот не е глупав сите луѓе се сеќаваат што има "направено" сранко :helou:
Како бе 2 и пол,треба 3 и пол,или ве спремаат за предвремени избори,на кој треба да изгубите од денешниот маргиналец Бранко?:tapp:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Абе че видиме тоа дали и понатаму че бидеме опозиција затоа ти радујсе уште овие 2 години ако не и до септмври зашто после иде бранко и ти че бидеш никој ни ништо како и сега што си никој и ништо.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Како бе 2 и пол,треба 3 и пол,или ве спремаат за предвремени избори,на кој треба да изгубите од денешниот маргиналец Бранко?:tapp:
Не бе абц какво губење какво спремање само заборавив веќе уште колку години останаа до наредни избори по толку победи ме мрзи да бројам веќе
Абе че видиме тоа дали и понатаму че бидеме опозиција затоа ти радујсе уште овие 2 години ако не и до септмври зашто после иде бранко и ти че бидеш никој ни ништо како и сега што си никој и ништо.
Се радувам бе и ќе се радувам на неколку избори по ред победуваме и си се радувам :toe: за ваш жално е што никогаш не сте победиле а и нема да победите неколку пати по ред ,а сега не е дојден сранко?
а каде мислиш дека не сум а и нема да бидам никој и ништо?
едно барем знам клошар- комуњар никогаш нема да бидам другото и не е битно

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Не бе абц какво губење какво спремање само заборавив веќе уште колку години останаа до наредни избори по толку победи ме мрзи да бројам веќе
Затоа ме збуни,си реков да не имаш најнови наредби или сознанија од штабот.:smir:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Затоа ме збуни,си реков да не имаш најнови наредби или сознанија од штабот.:smir:
Имат сознанија од штабот дека на наредните избори кога и да се че имат катастрофален порас па сега да покрева сила додека е на власт

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Имат сознанија од штабот дека на наредните избори кога и да се че имат катастрофален порас па сега да покрева сила додека е на власт
Порас=пораст(по Прилепски),трк кај учителката да ти ги врати парите.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
На ДПМНЕ се дига, на СДСМ паѓа :pos2:

ДПМНЕ ќе биде на власт, се` додека Бране е на чело на СДСМ.

Кој би гласал за некој, кој ја уништи македонската економија и ја албанизира Македонија?

Ти галиба не си од македонската етничка заедница :toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

гладна кокошка просо сонува :toe:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Da ne ti go pisha i ova pismeno Protugjer?
Незнам колку би сакал Протуѓер да му пише писмо:)
Ах штета што некои информации несмеат јавно да се искажат,да се види колку си ги познаваат лидерите.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
поразззззз,алоооо,кај живееме,ако цело членство на нашите партии се вакви неписмени,тешко на Македонија(без Република):tapp::kickbox:

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
поразззззз,алоооо,кај живееме,ако цело членство на нашите партии се вакви неписмени,тешко на Македонија(без Република):tapp::kickbox:
Vo pravo si poraz na dpmne ,bravo batka

Sepak ti si najpametniot ,tebe za premier samo kazi imeto pa da glasame.

Kajgana Shop

На врв Bottom