Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата lav
  • Време на започнување Време на започнување

Паѓа ли ...рејтингот на партиите?

• Вкупно гласачи
    188
Тоа што во последно време се регистрираат повеке комуњари е знак дека вие полека ама сигурно тонете :helou:

Ауу немој ме исплаши :wink:
Тоа е знак дека се врати сранко ви списка по О.О и ве активираа по форуми само џабе ви е:wink:

Ауу немој ме исплаши :wink:
Тоа е знак дека се врати сранко ви списка по О.О и ве активираа по форуми само џабе ви е:wink:

Од кај знаеш бе па ти дека е џабе дал е џабе тоа допрва че видиме дотогаш порадујсе уште малу

Од кај знаеш бе па ти дека е џабе дал е џабе тоа допрва че видиме дотогаш порадујсе уште малу

Абе и 3ца сранковци да се вратат вие уште 2ипол год. ќе бидете опозиција па за понатаму ќе видиме:smir: а и понатаму пак ќе губите народот не е глупав сите луѓе се сеќаваат што има "направено" сранко :helou:

Абе и 3ца сранковци да се вратат вие уште 2ипол год. ќе бидете опозиција па за понатаму ќе видиме:smir: а и понатаму пак ќе губите народот не е глупав сите луѓе се сеќаваат што има "направено" сранко :helou:

Како бе 2 и пол,треба 3 и пол,или ве спремаат за предвремени избори,на кој треба да изгубите од денешниот маргиналец Бранко?:tapp:

Абе че видиме тоа дали и понатаму че бидеме опозиција затоа ти радујсе уште овие 2 години ако не и до септмври зашто после иде бранко и ти че бидеш никој ни ништо како и сега што си никој и ништо.

Како бе 2 и пол,треба 3 и пол,или ве спремаат за предвремени избори,на кој треба да изгубите од денешниот маргиналец Бранко?:tapp:
Не бе абц какво губење какво спремање само заборавив веќе уште колку години останаа до наредни избори по толку победи ме мрзи да бројам веќе
Абе че видиме тоа дали и понатаму че бидеме опозиција затоа ти радујсе уште овие 2 години ако не и до септмври зашто после иде бранко и ти че бидеш никој ни ништо како и сега што си никој и ништо.

Се радувам бе и ќе се радувам на неколку избори по ред победуваме и си се радувам :toe: за ваш жално е што никогаш не сте победиле а и нема да победите неколку пати по ред ,а сега не е дојден сранко?
а каде мислиш дека не сум а и нема да бидам никој и ништо?
едно барем знам клошар- комуњар никогаш нема да бидам другото и не е битно

Не бе абц какво губење какво спремање само заборавив веќе уште колку години останаа до наредни избори по толку победи ме мрзи да бројам веќе

Затоа ме збуни,си реков да не имаш најнови наредби или сознанија од штабот.:smir:

Затоа ме збуни,си реков да не имаш најнови наредби или сознанија од штабот.:smir:

Имат сознанија од штабот дека на наредните избори кога и да се че имат катастрофален порас па сега да покрева сила додека е на власт

Имат сознанија од штабот дека на наредните избори кога и да се че имат катастрофален порас па сега да покрева сила додека е на власт

Порас=пораст(по Прилепски),трк кај учителката да ти ги врати парите.

На ДПМНЕ се дига, на СДСМ паѓа :pos2:

ДПМНЕ ќе биде на власт, се` додека Бране е на чело на СДСМ.

Кој би гласал за некој, кој ја уништи македонската економија и ја албанизира Македонија?

Ти галиба не си од македонската етничка заедница :toe:

гладна кокошка просо сонува :toe:

Da ne ti go pisha i ova pismeno Protugjer?

Незнам колку би сакал Протуѓер да му пише писмо:)
Ах штета што некои информации несмеат јавно да се искажат,да се види колку си ги познаваат лидерите.

поразззззз,алоооо,кај живееме,ако цело членство на нашите партии се вакви неписмени,тешко на Македонија(без Република):tapp::kickbox:

поразззззз,алоооо,кај живееме,ако цело членство на нашите партии се вакви неписмени,тешко на Македонија(без Република):tapp::kickbox:

Vo pravo si poraz na dpmne ,bravo batka

Sepak ti si najpametniot ,tebe za premier samo kazi imeto pa da glasame.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom