Паузирање во врска

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Такозван тајм аут во една врска. Овде веќе е крајот врската, само едно жарче кое тлее и прашање на време е кога ќе изгаси. Ретко кои врски продолжили после ова.

Уствари најпросто... ти ја вараш а она не се замара и не ги пратила сите другарки да шпиунираат со кој:pipi:
 

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Да не повторувам веќе кажани мислења,паузирање е почеток на крајот.
Не би предложила таква ствар зашто најчесто знам шо сакам и сакам да сум на чисто секогаш...а не би ни прифатила таков предлог зашо ако има некаков проблем може да се среди со муабет,нема потреба од мачкање очи со чудни(сумљиви) зборчиња како што е пауза!
 

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
21
Има секакви случаеви. Една другарка моја, идеше со еден две години, па се скараа т.е направија пауза како шо рекоја самите тие 8 месеци. Сега пред две недели се смрени и се сакаат премногу, како нипто да не се случило до тогаш.

Јас лично не верувам во врска после пауза, бидејќи нема никогаш да ти биди исто како шо ти било. Секогаш кога има некоја расправија едниот ќе префрла на другиот за нешто ако се има случено во паузата ... И така, мислам дека тоа нема крај-таквото карање.
 

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Пауза во врска е најглупа работа што може да се случи. Што демек да се одмориме еден од друг, или ни треба слободен простор, а за тоа време со други да сме и после како ништо да не било?! И немора со други да се оди, ама штом некој сака пауза незнае дали го сака партнерот, штом незнае боље да се раскине. Ретко која врска би опстанала така после пауза. Јас сум правела како помала и демек пауза а уствари раскинување.
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
абе штом некој од нив двајца бара пауза во врската сосем нормално е дека тоа значи крај само што сака на друг начин да покаже што сака да каже
 
T

The Blob

Гостин
Аууу како сум се ебнал самиот со тоа „пауза“ и тоа сега скоро.........Си мислев дека на овие години ќе ми дојде паметот и дека ќе ги согледувам работите онакви какви што се вистински, но, што да речам, некогаш љубовта те заслепува, па тоа „пауза“ кажано од другата страна го сфаќаш ноншалантно, како пауза на песна. Boy I was f*cking wrong. Ај повеќе памет за следниот пат. Совет за „помалите“ и „понеискусните“ (се разбира условно речено) : Пауза = крај на врска (само тоа се увидува по подолго време). Не паузирајте! Ако дошло до тоа,совреме прекинете, пред да бидете повредени!
 

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
a zasto da ima pauza? stom ima pauza znaci nesto ne e vo red, ne ide vo prava linija ....... jas licno toa ne go praktikuvam, ja go svakam kako izgovor deka veke ne saka da bideme zaedno ...... ili pa ponekogas i treba pauza, ke vidis navistina dali ti nedostiga taa licnosta ...... ili pa mozebie samo potreba
 
Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Па вака..според мене ако некој сакам стварно не би ми требало ни пауза ни ништо...
Ако типот ми се смачи да го гледам,нема да паузирам туку ке му раскинам и ај пријатно.:pos:
 

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Не сум фан на таканаречената пауза. За мене, паузирање во врска само означува дека врската е готова, ама дека и двајцата не сакаат да раскинат. Нелогично ми е да се слободни одредено време, да прават што сакаат и да мислат дека тоа ке им помогне во врската.
 
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Сакам да направиме пауза во врскава, ми треба простор?

Дали сте го слушнале ова некаде? Што понатака. Дали ви успеала врската?
 

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ми се нема сучено,али доколку се случи би знаела дека е крај меѓу нас.
 
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Куртурна верзија на - оди у пичку матер :smir:
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Пофин начин да ти каже дека не сака да се гледата веке, што на мене лично ама ич не ми се допага, подобрио да ми каже готово е и крај а не вака дрн дрн од околу
 
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Се согласувам. Искреноста пред се. Иако неогаш доаѓа момент кога е потребен простор, ама пауза не би рекол
 

Kajgana Shop

На врв Bottom