igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
A знаеш што е на почетокот убаво пишува дека има цела тема каде се разговара што се комплекси, како се јавуваат и зошто се и сепак некој пак бара да му нацрташ ама тоа е. (не се однесува ова до тебе туку до тој на кој му реплицираш да нема забуни).Гледај сеа шо праиш. Многу ме нервира коа некој ќе напише на форум “дефинирај нешто“. Ти, ем знаеш шо е комплекс, и знаеш дефиниција, ем бараш тоа да ти биде нацртано на темата. Ако не знаеш што е комплекс како збор, не учествувај на темата или истражи (што веќе си направил) ама која е поентата да потрошиш пост џабе со тоа што ќе речеш дефинирај?!
Ако сакаш и сам да придонесеш, како што кажа (дека дискусијата нема да тече во вистински правец) насочи ја. Авторот ако има низок коефициент на интелигенција (на што не алудирам во случајов) или едноставно не се снаоѓа во интернет и форумската комуникација, а отвара тема која може да биде база за добар муабет, ние треба да чекаме тој да ја поведе во вистински правец?
Сеедно, друже извини шо те нападнав вака, ама имам комплекс кога луѓето размислуваат нелогично според мојот начин на размислување. Мислам дека сум увек у право. Беља е шо... стварно увек сум у право. :helou:
Инаку темата за комплекси каде е на ширко дискутирано што се еве ја
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=21616