Парфеми

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Givenchy - Blue Label, potoa Givenchy Pour Homme(takov e nazivot, kafeava kutija), Etienne Aigner - Statement i od Ninna Ricci eden ne mi teknuva kako se vikase

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
hmmm neznam dali nekoj go spomna jopp jette...zakon parfem...sea kaj nas go vidov u ramshtajn u parfimerija go imase...

Zero

ImmOrTaL
Член од
23 февруари 2006
Мислења
21
Поени од реакции
0
Roma,Aqua di jio i tako dalje :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Првпат користам Str8 црвен и доста ми се бендисува така да ќе продолжам со него.

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Contradiction na Calvin Klein, Channel 19, HugoBoss Women ili Deep Red i Flower na Kenzo:)

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Crazy напиша:
Givenchy - Blue Label, potoa Givenchy Pour Homme(takov e nazivot, kafeava kutija),
galaxy2027 напиша:
Givenchy (kafeavata kutija) e ZAKON!!!
Givenchy Pi (plava kutija) definitivno e najbolji paerfem za mene ... i ne samo Pi-to nego cela kolekcija sto Givenchy ja vadi

Член од
15 март 2006
Мислења
20
Поени од реакции
2
Parfemi

Se soglasuvam so edna od participientkite na diskusijava deka parfemot se bira spored karakterot,nekoj so samo edna kapka na izbraniot parfem se cuvstvuva kako da si e vo svoja koza,so aromata se podignuva nivoto na samodoverbata, deluva na drugite mokno, i se sto pravis ili govoris e polesno prifatlivo kako delovno taka i vo sekjdnevniot zivot . Jas licno imav mnogu promeni na sopsteveniot ,,image,,(vnatresen i nadvoresen),pa zatoa i celosniot ,,outfit,, pretrpuvase transformacii. Pred10godini najsakan parfem mi bese <<Eden d" ete<< blaga aroma, potoa D&G- so crveno kockasto kapace, po nekoe vreme YSL Yvres, John Galliano, Emporio Armani - Women, od pred dve godini Dona Karan NY, Carolina Herera, D&G - light blue, aod pred Nova godina se kapam vo Givanshy- Hot. Ne znam mozebi na sledno vleguvanje vo parfimerija ke se vljubam vo nov parfem, ponekogas pomisluvam deka i parfemot i oblekata ni se substitut za nekoi raboti koi ne mozeme vo momentot da gi imame. Sto mislite vie? Fedora

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Momentalno Hypnose od Lancome i Euphoria- Calvin Klein...tie mi se najnovi,a inaku si cuvam po nesto od Very Irresistible-ot(Givenchy) i od Tresor-ot(Lancome):wink:

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Zbratko напиша:
Givenchy Pi (plava kutija) definitivno e najbolji paerfem za mene ... i ne samo Pi-to nego cela kolekcija sto Givenchy ja vadi

У право си за пи. И тоа е добро парфемче. Кога го купуваав Blue Label се мислев и тој да го земам ама тоа е тоа. Здравје, друг пат

Kajgana Shop

На врв Bottom