Парфеми

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:vozbud:овој го користам у моментов...

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Veke 10 godini koristim samu tia 3 parfemi -Cartier , Issey Miyake i Givenshy
Cartier.jpg

ISSEY MIYAKE.jpg

givenshy.jpg

Mario Naumoski

Мајмун до смрт
Член од
5 октомври 2009
Мислења
76
Поени од реакции
3
Јас сеа користам NEDENS ICQ и многу ме бендисува некако ми мириса на лубеница со нешто измешана ама ептен ми е убав користев хуго бос ама сеа овај мајка ми ми го купи за роденден и многу ме бендиса и овај па сеа нз каков да си зеам ко кје се потроши али мислам дека поубав е NEDENS ICQ еве и слика

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Абе едно нешто сериозно ме интересира :)
Се жалиме плати слабо нема пари ова она, а женскиве ставаат слики по 10 омилени парфеми и секој чини од 50-100 евра.

Или на точење купуваат и оние копии на парфемите а лажат дека оригинали користат. 90% од жените лажат очигледно тука, ама ај ќе се правиме на тошо божем незнаеме и ќе се правиме фенси. :)
тоа е.. али и од тука коа ќе купиш демек оргинален парфем у парфимерииве, ќе опнеш така ко што викаш ти од 50-100 евра, а уствари ни тие не се секогаш со сигурност оргинали... едина земја кај што има само оргинални парфеми, и коа ќе фрлиш пари за парфем барем ќе знаеш дека е 100% оргинал :) е Франција... Дури и парфемите на точење кај нив не се баш ефтини, ама се доста квалитетни ко за парфеми на точење ... дури може и поквалитетни од нашиве оргинали од парфимерија...
али шта је ту је..:toe:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Овој месец си се почастив со парфем од Victoria's Secret.
Sexy Little Things Noir

мммм :pipi:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Мене ме почастија со Paris Hilton Just me

Убав е и свеж, ама некако ми е летен, така да се спремам да се почастам со Elizabeth Taylor Forever Elizabeth
Веќе го имам користено, има некоја блага нота, ама сепак не е таков ко концентрат да си ставила место парфем, повеќе е ко мало слатко колаче:goggles:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Да,исто и јас се чудев.Како трошите по сто евра на парфем??
еве мојот чини само 25евра и скап ми изгледа,ама 50-100евра:nesvest:
е адје де, ама ете тука на форумот сите се буџетани, па користат само од ,,убавите" парфеми!!! бла бла... демек е така! Не знам што е лошо ако кажеш дека користиш парфем од 600-700ден?! Не значи дека тој не чини... хм или значи? :tapp:

инаку сеа го користам воларе од орифлејм го имам земено и иако е 700ден многу ми се свиѓа

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
иам така добра колекција парферми...

мојот омилен...

Kajgana Shop

На врв Bottom