Парфеми

P

parvati

Гостин
перископ ми е најјак до ск што сам га осетија, едн пут сам га имаја, јако ароматизира ееееј : )
ск моментално рокам стрејт тмно плаф
обожаам да поклонују парфеми
едноставно да најду праф парфем за праога човека
или дунде : )

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Го нарачав BVLGARI MAN EXTREME ќе стигне во понеделник :) пробав тестер претходно, многу е добар!

Член од
22 април 2005
Мислења
1.338
Поени од реакции
505
Lugje vase iskustvo niz skopjevo , dali, ste nasle negde kopija parfem, maski da trae taka podolgo, ne mi se davaat pari za originali?

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.002
Поени од реакции
3.042
Lugje vase iskustvo niz skopjevo , dali, ste nasle negde kopija parfem, maski da trae taka podolgo, ne mi se davaat pari za originali?
Имаш во Ѓорче ако знаеш кај е тинексот горе во тоа ''Стоковната'' копии од добри парфеми и доста бев задоволен и имаш доста избор :)
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 20:39 ---
Ми дадоа поклон ваков парфем да не знаете одприлика ме интересира колку е да се купи,инаку оригинал си е :)

Attachments

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Boss, Black Jack, Антонио Бандерас... овие ги користам, а воедно и ги обожувам, многу убаво мирисаат :)

Член од
9 март 2013
Мислења
171
Поени од реакции
212
Омилени што ги користам оваа година

Calvin Klein Euphoria - Men version
Gucci Guilty Intense
Lacoste essential
Diesel fuel for life

L

Löwe

Гостин
kolku pari e ? i dali dobro mirisa ...
Страшно мириса. Најмногу комплименти досега сум добил за него, а сум користел и многу други парфеми. Не знам инаку од Бугарија братучед ми го донесе.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
нарачува ли некој преку интернет ?? зашто парфемите се упола цена на амерички пазар, и ако има таков да ми каже преку која страна нарачува што како :)

Kajgana Shop

На врв Bottom