L
Luki Junior
Гостин
Јас ти викам млад си, ти не веруваш.Бати мажот шо не може да издржи едно одзатнување.
Јас ти викам млад си, ти не веруваш.Бати мажот шо не може да издржи едно одзатнување.
Види го бе, срцка!Ного си грешка, ама ќе пораснеш, не се секирај.
Паметен маж си ја слуша жената и не ја затнува. Оти коа ќе се одзатне, оште полошо ќе стане.
Скандинавија доѓа полека. но сигурно.Види го бе, срцка!
Општествената положба и парите не се проблем се` додека вкупно испаѓаат доволно за пристоен живот.Од моја страна не е проблем, но.... што праиме ако ти си обичен смртник а таа е ќерка на директор ?
Премногу ме интересира макар 1 одговор ?
Не може татко и цел век да е директор. И таа ќе заврше у некоја партиска ротација.Од моја страна не е проблем, но.... што праиме ако ти си обичен смртник а таа е ќерка на директор ?
Премногу ме интересира макар 1 одговор ?
Со такво размислување ќе останеш долго време сингл дур најдеш некоја. Кога ќе прекинеш да гледаш на се како компетиција, може ќе ти се засреќи.Лично никогаш не би си дозволил да заработувам помалку од неа, па макар да треба и 2 работи да работам во денот бидејќи ми е непријатно кога би бил на грбот на жената. За паметна од кај да знам дали е, незнам кое е мерилото (факултет според мене не е никакво мерило за колку е некој паметен, бидејќи денес секоја будала факултет заврши), а поубава и тоа незнам како да го измерам. Секој си има своја убавина, нормално женските се понежни и поубави. Со многу побогати од мене (богатство од нејзините фактички) не се чепкам едноставно бидејќи неможам да се одржувам во чекор со неа ниту со излегување ниту со одмори, шетања и било што. Едноставно бегам од побогати од мене бидејќи било кога ќе ми излезе низ нос ако има повеќе пари од мене и ќе ми го презборни изстото, а додуша и никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на девојката па тоа да ми биде мерило за неа.
Не гледам јас како на компетиција, тие со кој сум се чепнал гледале така барем така сум осетил. Здравје боже и сингл е за луѓе не треба да се сфати толку трагично и тоа, не значи дека треба да се биде во врска каде би бил потценет. не осудувам никого, не навредувам никого. На онаа која ја сакам едноставно гледам да и удоволам колку што сум во можност, го почитувам нејзиното размислување и не ја принудувам на нешто што не сака, али барам да бидам разбран на ист начин. Кој ме знае добро знае каков тип на човек сум и низ што минувам во животот али ако некој не сака да ме разбере и осуди на прв поглед негово си е да го сменам неможам.Со такво размислување ќе останеш долго време сингл дур најдеш некоја. Кога ќе прекинеш да гледаш на се како компетиција, може ќе ти се засреќи.
во животинскиот свет на планетава ретко женско битие да е поубаво од машко битие,ете сам направи си споредба(лав и лавица,тигар и тигрица,гулаб и гулабица,врапче и врабица.....)........пушти на пуст остров на преживување најубаво машко и најубаво женско апсолутно без ништо - ќе видиш кој е кој по 2 месеци......само вродениот инстикт и тоа што не си згрешен ти дава напрво да мислиш како што мислиш.........а за понежни си апсолутно во право,но затоа е мозокот женски тука за да ти направи од реалниот живот- шпанска серијаЛично никогаш не би си дозволил да заработувам помалку од неа, па макар да треба и 2 работи да работам во денот бидејќи ми е непријатно кога би бил на грбот на жената. За паметна од кај да знам дали е, незнам кое е мерилото (факултет според мене не е никакво мерило за колку е некој паметен, бидејќи денес секоја будала факултет заврши), а поубава и тоа незнам како да го измерам. Секој си има своја убавина, нормално женските се понежни и поубави. Со многу побогати од мене (богатство од нејзините фактички) не се чепкам едноставно бидејќи неможам да се одржувам во чекор со неа ниту со излегување ниту со одмори, шетања и било што. Едноставно бегам од побогати од мене бидејќи било кога ќе ми излезе низ нос ако има повеќе пари од мене и ќе ми го презборни изстото, а додуша и никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на девојката па тоа да ми биде мерило за неа.
тиииииииии,да не имаш забелешка случајноSluzbarski. - Паунот го заборави
Не бе, ќе пишев ако имав забелешки .тиииииииии,да не имаш забелешка случајно