Партнер/ка со повисока или пониска цена

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Од моја страна не е проблем, но.... што праиме ако ти си обичен смртник а таа е ќерка на директор ?
Премногу ме интересира макар 1 одговор ?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Од моја страна не е проблем, но.... што праиме ако ти си обичен смртник а таа е ќерка на директор ?
Општествената положба и парите не се проблем се` додека вкупно испаѓаат доволно за пристоен живот.
Новата заедница сте вие двајца, можете комотно да зависите еден од друг и да се надополнувате рамномерно или нерамномерно, само глејте да не зависите од некој трет (татко и`).

L

Luki Junior

Гостин
Не може татко и цел век да е директор. И таа ќе заврше у некоја партиска ротација. :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Лично никогаш не би си дозволил да заработувам помалку од неа, па макар да треба и 2 работи да работам во денот бидејќи ми е непријатно кога би бил на грбот на жената. За паметна од кај да знам дали е, незнам кое е мерилото (факултет според мене не е никакво мерило за колку е некој паметен, бидејќи денес секоја будала факултет заврши), а поубава и тоа незнам како да го измерам. Секој си има своја убавина, нормално женските се понежни и поубави. Со многу побогати од мене (богатство од нејзините фактички) не се чепкам едноставно бидејќи неможам да се одржувам во чекор со неа ниту со излегување ниту со одмори, шетања и било што. Едноставно бегам од побогати од мене бидејќи било кога ќе ми излезе низ нос ако има повеќе пари од мене и ќе ми го презборни изстото, а додуша и никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на девојката па тоа да ми биде мерило за неа.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Лично никогаш не би си дозволил да заработувам помалку од неа, па макар да треба и 2 работи да работам во денот бидејќи ми е непријатно кога би бил на грбот на жената. За паметна од кај да знам дали е, незнам кое е мерилото (факултет според мене не е никакво мерило за колку е некој паметен, бидејќи денес секоја будала факултет заврши), а поубава и тоа незнам како да го измерам. Секој си има своја убавина, нормално женските се понежни и поубави. Со многу побогати од мене (богатство од нејзините фактички) не се чепкам едноставно бидејќи неможам да се одржувам во чекор со неа ниту со излегување ниту со одмори, шетања и било што. Едноставно бегам од побогати од мене бидејќи било кога ќе ми излезе низ нос ако има повеќе пари од мене и ќе ми го презборни изстото, а додуша и никогаш не сум се интересирал за финансиската состојба на девојката па тоа да ми биде мерило за неа.
Со такво размислување ќе останеш долго време сингл дур најдеш некоја. Кога ќе прекинеш да гледаш на се како компетиција, може ќе ти се засреќи.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мене не ми смета девојка да зима поголема плата од мене, нека зима она 80.000 а јас 12.000 денари , не ми е гајле ама ич. И нека вози кола од 80.000 евра ич не ми смета, тоа си е нејзино, нити и го барам нити ми е потребно, немам ни положено за возачка, којзнае дали некад ке се разбуди желба да возам кола. Пари нема да и барам никад. Она нека се облекува у најскапа гардероба, јас ке си се облечам како што јас си се замислувам, и си припаѓам. Ја си имам други фантазии за кои се потребни помалце пари а повеќе слобода. Таков ми е животниот стил и така си сакам да си живеам сега за сега.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Со такво размислување ќе останеш долго време сингл дур најдеш некоја. Кога ќе прекинеш да гледаш на се како компетиција, може ќе ти се засреќи.
Не гледам јас како на компетиција, тие со кој сум се чепнал гледале така барем така сум осетил. Здравје боже и сингл е за луѓе не треба да се сфати толку трагично и тоа, не значи дека треба да се биде во врска каде би бил потценет. не осудувам никого, не навредувам никого. На онаа која ја сакам едноставно гледам да и удоволам колку што сум во можност, го почитувам нејзиното размислување и не ја принудувам на нешто што не сака, али барам да бидам разбран на ист начин. Кој ме знае добро знае каков тип на човек сум и низ што минувам во животот али ако некој не сака да ме разбере и осуди на прв поглед негово си е да го сменам неможам.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.294
Поени од реакции
7.011
во животинскиот свет на планетава ретко женско битие да е поубаво од машко битие,ете сам направи си споредба(лав и лавица,тигар и тигрица,гулаб и гулабица,врапче и врабица.....)........пушти на пуст остров на преживување најубаво машко и најубаво женско апсолутно без ништо - ќе видиш кој е кој по 2 месеци......само вродениот инстикт и тоа што не си згрешен ти дава напрво да мислиш како што мислиш.........а за понежни си апсолутно во право,но затоа е мозокот женски тука за да ти направи од реалниот живот- шпанска серија

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ич не ми е битно кој зема поголема плата - се дури вкупната сума на платите е како што треба. Мислам дека и тој го има истото мислење. Појше ми е важно да биде амбиционзен, а не некој дембел што ќе чека роднини да му фрлаат пари, и фала Богу не е таков.

Kajgana Shop

На врв Bottom