Ова како“ што тебе те кошта ако они имаат право да си го зборат јазикот''.ok a realno, sho ke vi smeni vas ako site ministri gi stavat albanci i premier?
Little did they know , две години подоцна и они самите ќе мора да им го зборат
Ова како“ што тебе те кошта ако они имаат право да си го зборат јазикот''.ok a realno, sho ke vi smeni vas ako site ministri gi stavat albanci i premier?
Најдобра е онаа, ne se zamaram ja so politika, so mi e gajle site kradat, за утре кога децата ќе се разбудат во некоја друга држава, или во најмала рака нема да можат да прошетаат слободно до населбата, кога пола држава ќе стане мал Чаир, тогаш ваљда ќе почнат да им се појаснува како одат работите и зошто она што почна од 2016 требаше да ни биде поважно и од животите, на ова цела ситуација јас гледам како на детето да му е потребен бубрег и ти да речеш, ми е страв, не можам да одам на операција, е буквално така се однесува народот во државата.ok a realno, sho ke vi smeni vas ako site ministri gi stavat albanci i premier?
U princip, kasno e za bilo kakva akcija osven seir.Најдобра е онаа, ne se zamaram ja so politika, so mi e gajle site kradat, за утре кога децата ќе се разбудат во некоја друга држава, или во најмала рака нема да можат да прошетаат слободно до населбата, кога пола држава ќе стане мал Чаир, тогаш ваљда ќе почнат да им се појаснува како одат работите и зошто она што почна од 2016 требаше да ни биде поважно и од животите, на ова цела ситуација јас гледам како на детето да му е потребен бубрег и ти да речеш, ми е страв, не можам да одам на операција, е буквално така се однесува народот во државата.
Во еден нормален свет - ништо. Сеедно би ми било.ok a realno, sho ke vi smeni vas ako site ministri gi stavat albanci i premier?
За акција никогаш не е касно, но не ми беше тоа поентата. Мислам дека со примерот ме сфати што сакам да кажам, тука не станува збор за името, јазикот, химната, не знам што, точно е тие во принцип не ни го подобруваат животот, но во оваа состојба, на оваа местоположба многу значат за пред се иднината на следните генерации. Од тоа требаше да тргне секој човек во државата, не од патриотизам, туку од љубовта кон своите деца.U princip, kasno e za bilo kakva akcija osven seir.
Ke cekame reset, baptism in fire.
Kogo????ај заев се гледа од авион дека е тешка грешка на природата, ама цела партија ејј, еден да не немало да му речи, чекај бе говедо едно, имаш ли усул ?