Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.487
- Поени од реакции
- 87.356
Хинт: Јадеше ќотек од жена муБонус поени за тој што ќе погоди кој е твитерџијата од асоцијацијата број 4
Хинт: Јадеше ќотек од жена муБонус поени за тој што ќе погоди кој е твитерџијата од асоцијацијата број 4
Не знам за ова, детали?мене асоцијација ми е - моторола по глава, од изборите 98-ма
Бране, кој мислеше дека е шлепер на тие избори, по првичните извештаи, во првите часови, се изнервирал нешто и ја мавал (или еднаш ја удрил) по глава со Моторола.Не знам за ова, детали?
,,Жена ми ме колеше со тап нож!"Хинт: Јадеше ќотек од жена му
Ќе освојат и тоа како. Ако после сѐ ова што направија со името, двојазичноста, јазикот, историјата, победија, ова со албанец премиер не е ништо.Ако им дадат премиер и очекуваат да останат партија која ќе освои некои следни избори, свака им част... ретардиранa комуњара е тоа
Љубоморна беше дека пичиња му се сукале на Сашета.,,Жена ми ме колеше со тап нож!"
Легенда е нека си ебе матер
Прва варијанта е може затоа шо се дел од некакво сценарио, се да помине со дозиран отпор а некој да си уживка со чесно спечалените милиончиња, да не им се замрзнуваат сметки низ странција, да се конфискува капитал итн, кога ќе дојде време да се направи рокада и со аирлија пак патриоти на власт во нашата земја, или втора варијанта е тоа шо апсолутно се нема поддршка кај партиски неопределните, сите оние кои гласаа од патритоски побуди им ставиле икс поради декларативниот патриотизам и очигледното профитерство a не можат да мрднат ради коруптивна компромитација, и трета варијанта шо е и најверојатна, комбинација на првите двеЕте на пример Павле Богоевски е гостин на Алфа. Во случај да не им е јасно на вмро зошто изгубија...
Скопје го продаде кучата... Не стварно, за муртинсково копиле нема граници во преговарањето само за да се дочепи до власт.Една од посакуваните градоначалнички функции за ДУИ е - Скопје. Освен другите посакувани министерски позиции, МКД.мк дознава дека за време на преговорите од ДУИ бил поставен и овој услов, како дел од пазарот за собраниско мнозинство. Во тој случај, коалицискиот партнер би ја добил поддршката на ДУИ за другите скопски општини, без Чаир.
Каков црн градоначалник на Скопје, покрај министри во МВР и финансии, градоначалник на Скопје ќе барале. Јаката функција.Ако се откажат шиптaриве од премиер и спикер во парламент,под дифолт курбан ќе одат градоначалник на Скопје и Претседател на северна.