Паркети

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Најдосадниот бенд шо постоле, постои и ке постои .:tapp:

Д

ДаркхарТ

Гостин
да и? од кога комерцијалноста е фактор за добра музика?
a rece li nekoj deka komercijalnosta e faktor za dobra muzika? mozam da plukam po komercijalistite so denes i utre i mesec dena gi ima i po nekoe vreme koga ke pomine interesnoto vo pesni4kata gi snemuva isto kako da ne postoele.pa cekame da se pojavat so novo sranje so koe kje gnjavat po radio stanicite kako so vo slucajov parketi gnjavea so Jas sakam da te galam.

Д

ДаркхарТ

Гостин
ондак зашто уопште спомнуваш дека се комерцијала, кога самиот велиш дека тоа не е фактор за добра музика?
oni se komercijala i voopste ne pravat dobra muzika da se razbereme jas nikade ne spomnav deka parketi pravat dobra muzika...understood ili no understood? :D

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
oni se komercijala i voopste ne pravat dobra muzika da se razbereme jas nikade ne spomnav deka parketi pravat dobra muzika...understood ili no understood? :D
Tи стварно незнаеш што си напишал?
Parketi - najkoemrcijalniot bend kaj nas,ili da?:pos2:
...Најкомерцијалниот бенд кај нас или да? - Да и? Не прават добра музика? ок...Што е ондак битно дали се комерцијала...

Д

ДаркхарТ

Гостин
of lele mori majko :D komentiram na temava so e otvorena za parketi da se kaze koj so misli i ti sea ja tupis ...
i znaci poentata bese komercijalni se i ne pravat dobra muzika se razbravme...valjda.:toe:

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Зашто се искомерцијализираа? Затоа што неможеле да плаќаат по хотели кога доаѓале во други градови да свират. Немало доволно публика од која би ги собрале парите. Ова го изјавил Сашо Паркет(тој беше вокалот така?) на некоја од телевизииве. Затоа денес од електрична фризура од 220V или на месечина те заборавив имаме Сакам да те галам..:uvo:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
иако се уникатни ич не ги можам...анти бенд ми се...пародии поише ќе им одат.пис

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Мене па баш ми се интересни. Не им ги знам сите песни ама неколкуте кои им ги знам баш ми се ок.

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
За мене Паркети се еден од најдобрите панк групи у мк.А да не знае некој кој ден ке пеат на пиво ленд?Нешо информации за нив со пиво ленд плс!!!!!!!

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Порано ги слушав по некад ... одвреме-навреме по некоја песна, интересни ми беа,
ама не знаат нишо ново да смислат... или се соблекува сале, или ја кажуваат таа финтата со авионот кога им се расипал или некои исти фори само повторуваат. На првата нивна свирка ми беше интересно ... па еве да речеме и на втората... на третата така-така, ама више на 4тата ми станаа некако досадни пошо немоеш на еден виц или на една иста финта да се смееш 5 пати!!!:nenene::nenene::nenene:
И порано не беа толкава комецијала од коа се уништија со Елена и со тоа девојчето Ана или како се викаше. Така да ... колку и да се луди, пак се досадни!:toe:

Eдит: На 19 се на пиволенд од 22:45. Тоа е се шо знам за нивниот настап на пиволенд.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Најдосадниот бенд, мене воопшто не ми се интересни, сакаат да бидат нешто глумат некое лудило ама на крај испаѓаат смешни.

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
За мене Паркети се еден од најдобрите панк групи у мк.А да не знае некој кој ден ке пеат на пиво ленд?Нешо информации за нив со пиво ленд плс!!!!!!!
Паркети на Пиволенд 19.09.2009 од 22:45!:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom