Стриктно со чоколадо и/или крем, или евентуално џем, шипка или кајсија. Ништо, ништо друго.
Палачинка и банана ми е...:bilokojzbor7: Најлошата комбинација. Еднаш имам пробано и немам намера повеќе.
ммм ама сакам палачинки, најубаво ми се со еурокрем и банана, а и со еден мармалад од јагоди еден грчки, абе феноменални се. ај сега ќе покренам иницијатива дома да ми направат
Леле сега ми се пријаде палачинки. Јас сакам палачинки со црн крем, банани, шлаг и течно чоколадо.Или пак исто така може со крем и мармалад од јагоди во комбинација.
Јас ги сакам со црн крем и банани.. секако дека може и шлаг
Инаку бабами прави едни палачинки со лук и сиренце.. уххх колку се добри.. можеби сите ќе речете ЛУК ?!?!?! И јас така мислев ама се ТОП. Она ги вика питулици (не сум 100% сигурен) и се одлични. Знам дека ги реди една над друга и измеѓу секоја става мааалце лукче, сиренце и зејтинче. ГИ остава некој саат да поседат така и после може да се сечат со нож како пита или пак да се виткаат нормално како палачинки.
Do sea praev palacinki, soleni so krem sir i shunka, i 2tipa blagi so nutela i banana, a drugite so shlag i jagodi mh mh mh, se prejadooov i kaj i da e ke puknam
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.