Палачинки

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
ОБОЖАААВАААААММ!!! Премногу сакам палачинкии.. Различни ги јадам, ама најубави ми се со течно чоколадо и шлаг...ММмммм

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
уф ми се пријадоа.
дали и тортиљите ги сметате за палачинки?

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
јас ги обожавам со крем, банани, шлаг , чоколаден прелив и сецкани ореви или бадеми............мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм...

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Знам да ги правам! Знам! :vozbud:
(Жити тоа шо знам... :pos:)

Стриктно со чоколадо и/или крем, или евентуално џем, шипка или кајсија. Ништо, ништо друго.
Палачинка и банана ми е...:bilokojzbor7: Најлошата комбинација. Еднаш имам пробано и немам намера повеќе.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
ммм ама сакам палачинки, најубаво ми се со еурокрем и банана, а и со еден мармалад од јагоди еден грчки, абе феноменални се. ај сега ќе покренам иницијатива дома да ми направат :vozbud:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
ммммм..... прочитав за нив и сега ми се јадееееееее.... сакам со банана еурокрем шлак и чоколаден прелив.. ммммм....

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
На гладен стомак ја гледам темава.....проклет да е форумов,беља ќе ми напраи во овие доцни часови:pos2::pos2::pos2:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Леле сега ми се пријаде палачинки. Јас сакам палачинки со црн крем, банани, шлаг и течно чоколадо.Или пак исто така може со крем и мармалад од јагоди во комбинација.

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Јас ги сакам со црн крем и банани.. секако дека може и шлаг :pipi:

Инаку бабами прави едни палачинки со лук и сиренце.. уххх колку се добри.. можеби сите ќе речете ЛУК ?!?!?! :vozbud: И јас така мислев ама се ТОП. Она ги вика питулици (не сум 100% сигурен) и се одлични. Знам дека ги реди една над друга и измеѓу секоја става мааалце лукче, сиренце и зејтинче. ГИ остава некој саат да поседат така и после може да се сечат со нож како пита или пак да се виткаат нормално како палачинки.

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Do sea praev palacinki, soleni so krem sir i shunka, i 2tipa blagi so nutela i banana, a drugite so shlag i jagodi mh mh mh, se prejadooov i kaj i da e ke puknam:)

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Имам а ме мрзи да направам...море отидов ја да лапнам една :)

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Ауууууу ми се јадееее...

Јас најмногу сакам со крем,шеќер,кашкавал,и најчесто експериментирам,ставам разни глупости :jadenje:

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Uuuuuffffffff palacinki so banana cokoladen preliv i eurokrem mi se omileni ama mozi i so jagotcina

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Ретко јадам палачинки, ама кога јадам, обично си правам дома и си ги мачкам или со еурокрем, или со мармалад. :toe:

П.С. Ако немате пробано палачинки во Рамстор, морате да пробате, закон се, нема што нема во нив, ама јас се прејадувам од 3-4 залчиња. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom