- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 540
- Поени од реакции
- 72
Нова цена: 1800 ден.Продавам Sony Ericsson w20i, солидно сочуван. Има мала грепка на задниот капак, ама не е којзнае колку.
Цена: 2500

Може и замена.
Нова цена: 1800 ден.Продавам Sony Ericsson w20i, солидно сочуван. Има мала грепка на задниот капак, ама не е којзнае колку.
Цена: 2500
Се плаќа блекбери услуга или не ???![]()
Се продава BlackBerry Torch 9800, користен 1 година , како нов е. 110 еура, со гаранција, полнач, и други козметики што идат во пакет со блекбери телефонот.
ББ услуга се плаќа ако го земеш на претплата, вака ти одлучуваш дали ти ќе ја користиш таа услуга, или не.Се плаќа блекбери услуга или не ???
Ти пишав ПП, да не забегаме со непотребни мислења во темава.Ти лично ја користиш или не ??? колку пари е да ја користиш ? и што се добива + со користење на услугата ???
kolku go prodavas za kes?Prodavam odlicno socuvan ZTE V9 uste 8 meseci pod garancija.
Moze i zamena za T-mobile move balance, ZTE racer 2 ili Huawei u8180 so doplata ili Kupuvam nekoj od navedenite modeli.
Dajte ponudi.
kazi mi cena i na mene....Prodavam odlicno socuvan ZTE V9 uste 8 meseci pod garancija.
Moze i zamena za T-mobile move balance, ZTE racer 2 ili Huawei u8180 so doplata ili Kupuvam nekoj od navedenite modeli.
Dajte ponudi.