Пазарете се тука!

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
А еве си напишал колку вреди у Германос. По стоти пат: Цените на телефоните у Германос/Мобимак/Космофон не се оние реалните цени за телефоните. Во Космофон има пакет со нокија 6630 за 20000 денари, а сите знаеме дека тој телефон е 5000 на старо, и дека кога би се продавал сеуште на ново, би бил накај 10-12000.

Едноставно си се заебал што си го земал телефонот по толкава цена, па сега сакаш да си ги измиеш рацете.

Bertone

Автомобилски Дизајнерски Гуру
Член од
1 октомври 2007
Мислења
808
Поени од реакции
6
Како сакате дечки...од тоа што гледам еве спомнувате перформанси на Н73, телефонот вреди. Јас барам 320 евра, ако сака некој за таа цена, нека каже, нека пиши ПП.

Over and out...:salut:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Како сакате дечки...од тоа што гледам еве спомнувате перформанси на Н73, телефонот вреди. Јас барам 320 евра, ако сака некој за таа цена, нека каже, нека пиши ПП.

Over and out...:salut:
Друже, немав некои лоши намери со мојто пост - само сакав да ти помогнам за побрзо да го продадеш :) истово на многумина форумџии им го имам кажано, пример Ејсид има Д500 и ја објавил 5500 денари во огласи и ме прашува колку би му ја проценил или да ја остава кај мене во мобилара да се продава - јас му велам = што пониско ја објавиш цената тоа побрзо ке се продаде. Он може и за 100 евра да ја продава ама додека најде муштерија за тие сто евра :pos::pos2:

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Motorola V3,ima nekoj zainteresiran?:)Crna e vo odlicna sostojba.Moze i zamena

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Kaj другар ти Арсеније :)
леее имав некој предосет дека ке кажеш или арсо или мики-конект. - Познато ми е веке зошто имаат добри цени за "нови" телефони, некам да јадам гомна - пак почнавме да се дружиме во последно време и да ми прај промет :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
525 е кај мене, а освен тоа - јас дилерски кога земам по 20 комада не ми се за таа цена :) друга интерсна работа - па баш арсо од мене бараше пред неколку недели Н95ки на големо :) :toe:

Член од
7 мај 2007
Мислења
318
Поени од реакции
99
Продавам NOKIA 6288 користен 3 месеци и е перфектно зачуван, нема буквално ниту една гребнатинка на него.Има мемориска картица од 1 ГБ.Цена 160 евра без ценкање :)
П.С. Ме интересира некој ако знае за колку пари се наоѓа QTEK 9100 на старо?

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
sagem my 501 c

go prodavam 4500 ili mozi zamena pisete staklo e telefonit zemen na 5 oktomvri

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.721
НЕКРО брат или кој било друг што продава дај препорачај ми некој убав телефон за сестра ми за 110 евра половен ама да има 2мх камера мп3 со можност за картичка ама да не е К750 па ако може некој да ми помогне фала однапред:)

И сакав да те прашам што мислиш за самсунг D600?Има еден тука кај мене го продава за 110 евра со се картичка што викаш за понудата?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
добра понуда ако е супер сочуван. Иначе од Д500 се разликува само по камерата и слотот за мемориска картичка а цената е бајаги различна, Ејсид имаше една Д500ка за продавање, прашај го и договорете се за цена. - знам екстра му е сочувана, башка д500 поубав дизајн има за разлика од Д600.

јас немам ништо сл. за таа цена.

Kajgana Shop

На врв Bottom