BEZSTRASNIOT
PHONE MASTER
- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 2
ок, фала ти!!!
па да... 6230и и појке држи на цена и побрзо се продава...BEZSTRASNIOT напиша:а кажи ми, ми се исплати ли да ја дадам к750ката да земам 6230i?
Појма неам шо му праеа, братучед ми е шеф на сервисот, па ми го среди ама глупо ми е втор пат да му го носам! а истиот дефект...Necrophilia напиша:кажи ми во германос ти го репарираат или ти го менуваат?
п.с. носи го во германос, во принцип мојот тим не се нафака на дефекти што не се сигурни и што одземаат многу време. Ако неможат асално германос да ти го направат единстве спас ти е во
АСК4 мобил нет да го однесеш... само Арсо ке се нафати тој да го прави...
У п.м. Шо не си купев нормален телефон?.. нее лизгање, вртење морало...Necrophilia напиша:ако братучед ти е шеф на сервисот бољи носи си го во германос, нека не ти е глупо, оти мислам дека во скопјево само 2ца има што би се нафатиле на таков сервис.
иако можеби на тебе ти изгледа глупаво или едноставно.
абе арсо може сварно ќе се нафати ама зимање телефонот после 2 месеци со полиција:pos2:Necrophilia напиша:кажи ми во германос ти го репарираат или ти го менуваат?
п.с. носи го во германос, во принцип мојот тим не се нафака на дефекти што не се сигурни и што одземаат многу време. Ако неможат асално германос да ти го направат единстве спас ти е во
АСК4 мобил нет да го однесеш... само Арсо ке се нафати тој да го прави...