BEZSTRASNIOT
PHONE MASTER
- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 2
да,да доста е сварно!!
Нешо замена да не праиш?TrTe-MrTe напиша:Ајде САМСУНГ-че Д900 на лагер.... 190 Еура.Има уште 6 месеци гаранција и одлично е сочувано.
Не друже.. телефонот се продава пошто е купен друг веке.BEZSTRASNIOT напиша:Нешо замена да не праиш?
Колку ти е стара k750i?BEZSTRASNIOT напиша:necro ми даваат 100 евра за к750 ката шо викаш да ја давам?
и btw кажи ми шо имаш ти за 100-120 евра (не 6230i)?
Ако можеш шитни ја за фазла од 100 евра (можеби 120 евра), понуди му почетна цена 120, па ако ја намали, речи му крајна 100 евра во ќеш.BEZSTRASNIOT напиша:Доста, незнам ни ја колку е стара
Епа ондак бутни му го за 100 евра, мислам дека се исплати.BEZSTRASNIOT напиша:Абе неможам ни денар да му го зголемам, другарче ми е, башка 130 евра е нов!!
абе цената не е секогаш поради опциите висока, туку и поради квалитетот.BEZSTRASNIOT напиша:Абе ја ќе му го дадам ама после ќе останам без телефон тоа се нервирам, пошо за тие пари со такви опции нема!!
За тие пари автомобил ќе си купам.:helou:lexmark напиша:Да не сака некој Vertu Ascent Black Leather за 2500 евра, супер зачуван.