Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
а сакаш на ново телефоничиња?
имам 6300 за 240 евра.
имам 6300 за 240 евра.
топ е... бапка и не е нешто многу користен, само да знаеш дека многу слаб е со батерија појке од ден, денипол не држи...BEZSTRASNIOT напиша:n 90 kakva sostojba e?
i kolku mi go cenis sony reicssonot za zamena zboram?
ke se obidam, a kazi mi mozno li e da go ostaam kaj tebe u dukan i da se prodade pri sto ti ke si zemes nekoj denar za uslugata? znaci vikam ako moze?Necrophilia напиша:a ako mozes da si go prodadesh toj k750 oti nema da mozam da ti go racunam pojke od 80/90 evra.
Колку што знам во Скопјево моментално никој нема N73 ME ама ако не ти пречи можеш да си купиш N73 OE и да си докупиш 2гб мини сд, разлика ке ти биде само маската и тоа за слушалки џекот.nidze напиша:Kolku treba da doplatam za da ja kupam na novo Nokia N73 Music Edition so 2 GB memoriska karticka, a da ja dadam Nokia N70 so nova crna maska koristena 6 meseci
ова од искуство го кажуваш?јахутерминал напиша:Не земај N73 ќе ти се зафркне џојстикот.
На многу близок пријател му се зафркна.Necrophilia напиша:ова од искуство го кажуваш?
до сега освен 6600 и 3250 ниедна друга нокиа не ми дошла за џоистик.
Дали добро те разбрав? Во градов нема каде да се купи Нокиа Н73МЕ???Necrophilia напиша:Колку што знам во Скопјево моментално никој нема N73 ME ама ако не ти пречи можеш да си купиш N73 OE и да си докупиш 2гб мини сд, разлика ке ти биде само маската и тоа за слушалки џекот.
Отприлика со 10/20 евра +- би доплатил уште 180/190 евра.
Ај баш утре ќе го прашам од каде ја земал. Во петокот ми се јави од мобиларата и ме праша што е разликата и му реков дека иде со него картичка од 2ГБ и слушалки и дека е црн. И ми вика дека само 5 евра била разлиакта во цената. И тој го купи.Necrophilia напиша:5 евра? абе ајде... прв пат слушам.
Јас соработувам со МобиБуп, Д3мобил, Мобиклик, Никофон, Мегамобил, АСК4мобил нет, ЗизМобил, Конект, Моби Планет, Мобимаџо, Моби боби и Цамар и никој од нив веке две недели ја нема мјузик едишн.