S
Sasha
Гостин
Prodavam Sony Ericsson G502 koristen 2 meseci kupen od t-mobile,ponudi na email :sashaeftimova@gmail.com
Кога се користи со вратничката не му работат копчињата кои се означени на сликата - впрочем и тоа не е проблем зошто телефонот се користи и без неа....копчињата не се расипани од трескање од земја - телефонот не е ниту трескан ниту ми паднал некогаш од рацеzacuvan li e p 990 i? ne mi ja otvara stranata da go vidam ako imas ostaveno sliki
А може само флетот внатре да се смени или цела внатрешна тастатура идеше со флет ? си пробал така изводливо е ?treba da se smeni, ne e mn skapa okoli 15 evra e nova org. vraticka
Искрено незнам....Иначе проблемите си почнаа спонтано.... најпрво почна да зафркава најгоре лево копчето - работи/неработи периодично, после уопште не работеше а сеа и останатите копчиња одоколу. Ваљда до (горниот дел на) тастатурата е проблемот - пошо останатите си фунционираат. Да начекам некој со друг P990i и да пробам со неговата вратничка - ако работи со туѓа значи мојата не чини, ако не работат и од другата некои копчиња значи до телефонот еА може само флетот внатре да се смени или цела внатрешна тастатура идеше со флет ? си пробал така изводливо е ?
Јас да ти понудам Nokia E71 бизнис моделче во фенси бела варијантаSakam da si kupam Nokia... Najvazno mi e da ima Symbian, 3+++ mp kamera, slot za Memo Card, Wi-Fi, HSDPA i dobar zvuk ..... Sakam da si kupam E66 (15.000 den) pa ako dava nekoj nesho poeftino od tie pari pisete PP (private poraka) fala
a bez vratnicka si raboti se top so penkalce taka?Искрено незнам....Иначе проблемите си почнаа спонтано.... најпрво почна да зафркава најгоре лево копчето - работи/неработи периодично, после уопште не работеше а сеа и останатите копчиња одоколу. Ваљда до (горниот дел на) тастатурата е проблемот - пошо останатите си фунционираат. Да начекам некој со друг P990i и да пробам со неговата вратничка - ако работи со туѓа значи мојата не чини, ако не работат и од другата некои копчиња значи до телефонот е![]()
Не го користам веќе, иначе ќе го средев до сеа!!! Ако можам да го шитнам на некој љубител на P990i без вратничка ОК ако не - здрави и живи да сме... ќе ми послужи некогаш :salut:
Ако не ти е тешко донеси ми ја старата ќе пробам да и сменам внатрешна тастатура со флетИскрено незнам....Иначе проблемите си почнаа спонтано.... најпрво почна да зафркава најгоре лево копчето - работи/неработи периодично, после уопште не работеше а сеа и останатите копчиња одоколу. Ваљда до (горниот дел на) тастатурата е проблемот - пошо останатите си фунционираат. Да начекам некој со друг P990i и да пробам со неговата вратничка - ако работи со туѓа значи мојата не чини, ако не работат и од другата некои копчиња значи до телефонот е![]()
Не го користам веќе, иначе ќе го средев до сеа!!! Ако можам да го шитнам на некој љубител на P990i без вратничка ОК ако не - здрави и живи да сме... ќе ми послужи некогаш :salut:
Јас да ти понудам Nokia E71 бизнис моделче во фенси бела варијанта
сочуван се тип топ со футролата бела кожна, цела опрема оргиналната итн ... гаранција немам пошто е донесен од странство иначе е користен околу 6-7 месеци (како втор телефон) покрај ајфонот
Ти пишав цена и инфо преку ПП
![]()
![]()