Абе една колешка ми рече да пишам овде на форумов, па ако сакал некој ОК, ако не, пак ОК .Necrophilia напиша:nekoj poprvo bi se reshil od Cosmofon ili T-Mobile da si go zeme isto taka na novo vo Pre-Paid e nekoi 5700/800 denari minus 700 denari brojceto iskaca ista cena ko tvojata! vo sekoj slucaj srekno ali treba da znaes kako ide pazarot ne mozes da imas ista cena kako T-Mobile makar i uste da ja imash plombata na kutijata.
p.s. ke pomines nekogas da si ja zemesh nokiata??? napraena ti e inace?!!!
Pozdrav!
СЕ 850? што е тоа??? на гугл побарав и ова ми дадеfrenki напиша:Necrophilia ме интересира цена на SE 850 од тебе.
:pos2::pos2:Necrophilia напиша:СЕ 850? што е тоа??? на гугл побарав и ова ми даде
искрено со вакви работи не работам јас!
а ако мислиш на СониЕриксон W850 немам... т.е. никогаш не сум ни имал... едно време татко ми донесе 10 комада и ги дававме со мин заработка... многу слабо баран телефон... башка и грд.
го има на старо???Necrophilia напиша:telefonov e prodaden pred dve nedeli.
i toa epten pod itno... oti do utre vecer mu trae ponudata ako ne go prodade do utre vecer duri slednata nedela ke bide sreken.armin06 напиша:Продавам Сони Ериксон Т610 за 30 евра под итно
D500?? 90mb memorija, bt, irda, 1.3 existencione kamera...Handsome напиша:го има на старо???
дај нешто слично онака педерски со слајд опенинг добар дизајн и поштени карактеристики(меморија,блутут...)
edit: a za w800-kata???(kolku doplata + panasaonic vs6)
a za w 800 ne mi napisa kolku baras za doplata...ili ako go imas na staro kolku baras kes?Necrophilia напиша:D500?? 90mb memorija, bt, irda, 1.3 existencione kamera...
imam i D800...
Мене не ми се проблем парите можам да купам кој сакам коа сакам ама сам се ограничувам и плус нема шо да праам со овој телефонNecrophilia напиша:i toa epten pod itno... oti do utre vecer mu trae ponudata ako ne go prodade do utre vecer duri slednata nedela ke bide sreken.
armin06, tolku ti e tesko 270 evra da soberes??? pozajmi ako treba...
ako ne od sreda/cetvrtok ke mi stignat uste 20 komada... ke imam i pogolem izbor a mozda i poniski ceni. ama mozda poniski ceni.
koga spomnav pogolem izbor mislev ke imam red wine, silver/black i ultra black edition na D900/
Handsome напиша:го има на старо???
дај нешто слично онака педерски со слајд опенинг добар дизајн и поштени карактеристики(меморија,блутут...)
edit: a za w800-kata???(kolku doplata + panasaonic vs6)
cenata ti kazav 270 evra za kesharina.armin06 напиша:Мене не ми се проблем парите можам да купам кој сакам коа сакам ама сам се ограничувам и плус нема шо да праам со овој телефон