Пазарете се тука!

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Necrophilia напиша:
nekoj poprvo bi se reshil od Cosmofon ili T-Mobile da si go zeme isto taka na novo vo Pre-Paid e nekoi 5700/800 denari minus 700 denari brojceto iskaca ista cena ko tvojata! vo sekoj slucaj srekno ali treba da znaes kako ide pazarot ne mozes da imas ista cena kako T-Mobile makar i uste da ja imash plombata na kutijata.

p.s. ke pomines nekogas da si ja zemesh nokiata??? napraena ti e inace?!!!

Pozdrav!
Абе една колешка ми рече да пишам овде на форумов, па ако сакал некој ОК, ако не, пак ОК :toe:.
А за Нокиата - и полнењето е попраено? Колку ќе ме кошта све вкупно?
п.с. Најверојатно у петок ќе дојдам.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
не бе какво понење... УЕМ-от е заебан... 22 евра е дилерски уемто а цел телефон е 1000 денари. Ако ти одговара надоврешно да си го полниш земи го ако не ке си го извадам капсот и то!

иначе ти кажав капсот ти го давам колку што сум го набавил 200 денари, т.е. 160 денари али 40 ке морам да стаам што сум трчал, иако не трчав само за твојот капс, набавив уште едно 40 капси за различни телефони... а за работна рака едно сокче ке частиш некад на некоја форумска пијанка.

поздрав.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
frenki напиша:
Necrophilia ме интересира цена на SE 850 од тебе.
СЕ 850? што е тоа??? на гугл побарав и ова ми даде

искрено со вакви работи не работам јас!

а ако мислиш на СониЕриксон W850 немам... т.е. никогаш не сум ни имал... едно време татко ми донесе 10 комада и ги дававме со мин заработка... многу слабо баран телефон... башка и грд.

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Necrophilia напиша:
СЕ 850? што е тоа??? на гугл побарав и ова ми даде

искрено со вакви работи не работам јас!

а ако мислиш на СониЕриксон W850 немам... т.е. никогаш не сум ни имал... едно време татко ми донесе 10 комада и ги дававме со мин заработка... многу слабо баран телефон... башка и грд.
:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Да да мислев на Sony Ericsson. Фала.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
nisto poveli i drug pat, ali mene ne mi preci ako Nokia skrateno gi vikate Nok ili SonyEricsson SE ili motorola Moto, ali mi preci koga ne kazuvate brojka...

isto taka me nervira koga nekoj ke mi kaze kolku go otkupuvas sonyericsson V800 a ustvari misli na W800 samo sto go mrzi da kaze dablve ili pak mozebi e nepismen. a eve ja razlikata megu V800 i W800.

W800

a i centa ima razlika.

V800 = 60 evra
W800 = 130 evra

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Necrophilia напиша:
telefonov e prodaden pred dve nedeli.
го има на старо???
дај нешто слично онака педерски со слајд опенинг добар дизајн и поштени карактеристики(меморија,блутут...)
edit: a za w800-kata???(kolku doplata + panasaonic vs6)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
armin06 напиша:
Продавам Сони Ериксон Т610 за 30 евра под итно
i toa epten pod itno... oti do utre vecer mu trae ponudata ako ne go prodade do utre vecer duri slednata nedela ke bide sreken.

armin06, tolku ti e tesko 270 evra da soberes??? pozajmi ako treba...

ako ne od sreda/cetvrtok ke mi stignat uste 20 komada... ke imam i pogolem izbor a mozda i poniski ceni. ama mozda poniski ceni.

koga spomnav pogolem izbor mislev ke imam red wine, silver/black i ultra black edition na D900/

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Handsome напиша:
го има на старо???
дај нешто слично онака педерски со слајд опенинг добар дизајн и поштени карактеристики(меморија,блутут...)
D500?? 90mb memorija, bt, irda, 1.3 existencione kamera...

imam i D800...

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Necrophilia напиша:
D500?? 90mb memorija, bt, irda, 1.3 existencione kamera...

imam i D800...
a za w 800 ne mi napisa kolku baras za doplata...ili ako go imas na staro kolku baras kes?
edit: kolku ti e d 800???na staro ili novo...??

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Necrophilia напиша:
i toa epten pod itno... oti do utre vecer mu trae ponudata ako ne go prodade do utre vecer duri slednata nedela ke bide sreken.

armin06, tolku ti e tesko 270 evra da soberes??? pozajmi ako treba...

ako ne od sreda/cetvrtok ke mi stignat uste 20 komada... ke imam i pogolem izbor a mozda i poniski ceni. ama mozda poniski ceni.

koga spomnav pogolem izbor mislev ke imam red wine, silver/black i ultra black edition na D900/
Мене не ми се проблем парите можам да купам кој сакам коа сакам ама сам се ограничувам и плус нема шо да праам со овој телефон

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Handsome напиша:
го има на старо???

Колку и бараш на VS6-ката?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
D800 u super sostojba 160 evra.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
armin06 напиша:
Мене не ми се проблем парите можам да купам кој сакам коа сакам ама сам се ограничувам и плус нема шо да праам со овој телефон
cenata ti kazav 270 evra za kesharina.

p.s. ne veruvam deka slednata nedela ke padne cenata ali posle 8mart ako ti praat 10 evra maksimum 20 razlika cekaj... inace nemora da se sekirash u sekoe vreme sega imam D900 samsunzi deneska mi stignaa uste 12 komada sto u prevod znaci imam uste 14 komada... bashka i bratuced mi donese edno 10komada da taka vo tekot na slednata nedela koga ke posakas togash ti go nosam... momentalno imam vo dve varijanti D900 red wine 280 i
D900 original edition - 270

Kajgana Shop

На врв Bottom