Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
lelel.... da ja vidish E90 zlato telefon... Master na Comunicatorive... nemam zborovi... 750 evra.
ај лајк ит ман...Necrophilia напиша:Samsung D820 full pakovanje so data cable, Hend's free, TV-Out Cable
160 evra so 1024mb Micro Secure Digital, bez kartickata 140 evra!!!
ima tema za ova... 1500/2000/2500 denari zavisi u koja sostojba.Saladin напиша:samo informacija: za kolku se prodava ngage qd na staro?
telefonov e prodaden pred dve nedeli.Handsome напиша:ај лајк ит ман...
а ја да ти даам панасоник вс6 3 месеца користен нема ни гребнатинка...колку доплата бараш...
(телефонот е ко нов)
Ова за мене одговор ли беше? Приметив дека е срање телефон, инаку.Necrophilia напиша:na novo ili na staro? oti ako ti e na novo imash dobra ponuda od Cosmofon vo Pri-paid za 13.000 denari.
p.s. sranje telefon.
па за сите што се напалени на Д800 или Д820 оти камерата му е полоша и од Е700 самсунг кој има ВГА т.е. не камерата леката. Единствена предност кај Д820 е само дизајнот... бољи земи си Д600 за слични пари или Д900/Е900!Струмикс напиша:Ова за мене одговор ли беше? Приметив дека е срање телефон, инаку.
nekoj poprvo bi se reshil od Cosmofon ili T-Mobile da si go zeme isto taka na novo vo Pre-Paid e nekoi 5700/800 denari minus 700 denari brojceto iskaca ista cena ko tvojata! vo sekoj slucaj srekno ali treba da znaes kako ide pazarot ne mozes da imas ista cena kako T-Mobile makar i uste da ja imash plombata na kutijata.Sebastian напиша:NOKIA 6070, nov, vo kutija, ne koristen, broj i kredit od T-Mobile, so slusalki, za 5000 denari. Bujrum
ti odgovara 160??? odma kesh... bez razmisluvanje tocno 9840 denari ni denar pojke se razbira moze pomalku ako go racunash evroto 61.4 togash bi ispadnalo 9824... vo sekoj slucaj mozam da te isplatam i u evra i vo denari i vo dirhami i vo liri... samo japonski dolari nemam. :smir:Sase91 напиша:Ke moze li da mi kazete za N70 so imam pogore napisano kolku mozam da i baram