да не си бил кај мене у мобилара случајно???gale_vlae напиша:da ne saka nekoj da kupi LG LG M4410 so skrseni dva displeja skinat flet kabel i lom maska poso e maan od masa i skrsen na pola.
820 евра. Комплет кутија со дата кабел, мемориска картичка од 128мегабајти, али не ти е тоа многу потребно оти телефонот си има вградено 160 мегабајти меморија, хендсфри оригинално и кожна футрола, се разбира и гаранција 12 месеци.ScArFaCe_K4 напиша:А колку ќе кошта Н95-ката?Тој телефон е навистина 100031209901 во 1 :zlo:.Ако имам среќа да најдам 1000 евра би го купил :pos2:
сеуште нема солуција за декодирање. Има само за јузер лок а не и за нетворк. али наскоро ке има... т.е. се очекува пред априлM@STER напиша:N95 vo italia kodiran 400 evra koj saka neka se javi vo labunista ehehehehe tie se po italia ))))))
сеуште нема солуција за декодирање на нетворк лок на Н95. има само за узер лок. али се очекува пред април да може да се декодира.Mac))[SIZE=1 напиша:]Па то бе мистичен админ си или шо си...[/SIZE]
Ти даам ја еден 3510 за 500 денари дотогаш...
Него Мастер ако Некрофилиа може да го откодира да праиме муабет
Ај прати ми слика на Приватни пораки и кажи ми колку ќе ми го обсиговаш мојот K700i да си направам есап! (слика од мобилниот...да видам дали е нешо гребнат ова она)Necrophilia напиша:Н93 - 105
Станува збор за декодирање на телефони а не дека толку го продава на старо:helou:Volkswagen напиша:Ај прати ми слика на Приватни пораки и кажи ми колку ќе ми го обсиговаш мојот K700i да си направам есап! (слика од мобилниот...да видам дали е нешо гребнат ова она)