ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Кој мајтап си го играат Драги и Љубиша значи... одам во компјутерски центар му викам на Драги "заборавена ми е картичката во компјутерската училница" он ми вика не не ти е заборавена не манипулирај оставена ти е оти не си носела индекс и така ме ребри некое време ми ја објаснува разликата меѓу "заборавена" и "оставена" картичка и ме упати во ЕКТС кај Љубиша. Овој па ме враќа назад кај Драги... не зна ништа за тоа био је у подрум... и така си одам на прадавања без картичка исто како да не одам :ROFLMAO:
Патем кој друг предава Политички систем освен Дескоска?
Site sto predavaa ustavno predavaat i PS... mene mi e karakamiseva...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Можи да се префрлиме од еден изборен предмет на друг ?

Член од
28 април 2010
Мислења
89
Поени од реакции
30
За Рената Дескоска(Политички Систем) и Гелев(Право на друштва) имресии некој да сподели некакви..:)
Гелев е најшампион на цел правен;Џони коку ти фалат за есеј,јас викам 20 и тој пишува 20.Жива вистина
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:24 ---
Ќе ми притребет книгиве од прв семестар или можам да ги дам на некој?:icon_lol:Некако само место ми фаќет ама шубе ми е да ги дам дан имат некој предмет случен поврзан со тие предмети па да немат од кај да се потсетам...:rolleyes:
Јас ги фрлам во парно
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:29 ---
Даваат ли Административно 2 поена? испит 43 есеј 16=59 или морам пак на испит

Член од
28 април 2010
Мислења
89
Поени од реакции
30
Гелев е најшампион на цел правен;Џони коку ти фалат за есеј,јас викам 20 и тој пишува 20.Жива вистина
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:24 ---

Јас ги фрлам во парно
--- надополнето: 18 септември 2012 во 22:29 ---
Даваат ли Административно 2 поена? испит 43 есеј 16=59 или морам пак на испит
Давалееееееее 2 поена........чао административно

Член од
2 август 2011
Мислења
81
Поени од реакции
41
Колеги ај ВЕ МОЛАМ по некој збор за Градишки-Лазаревска, Каракамишева и Сашо Георгиевски
У прва група да не си? За мал,це ќе останев таму
Иначе искуство од уставно со каракамишева,мислевме најкул ке биде на крај на усното заеба многу луѓе со саати ги дерела,а мене не ми дае бодче за седмица сакаше да и чекам коа ќе завршат усното
да ме испраша.
Можда пост пораџај расположење и било нз каква ке биде сега.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Почитувани колеги и колешки од втора година правни студии:ROFLMAO:
Имам доста сочувана книга по право на друштвата за продавање, така што ви се нудам ако некој сака да ја купи слободно може да ме исконтактира по приватна пошта!(y)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Моментално сум втора година, ме интересира ако презапишам предмет од прв семестар ќе треба повторно да го слушам?

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Моментално сум втора година, ме интересира ако презапишам предмет од прв семестар ќе треба повторно да го слушам?
Ako go zapises kako redoven, ke treba da go slusas a ako go prezapises kako vonreden ne treba da go slusas...

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Значи можам како вонреден да го запишам? :)

(n) За жал..
Да можеш и како вонреден да го запишеш само предметот , кога ќе го презапишуваш од студентски ќе земеш лист за презапишување на предмет и таму ќе заокружиш дека ќе слушаш вонредно и си наведуваш кај кој професор.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Право на полагање имаат студентите кои имаат запишано и заверено II, IV и VI семестар во учебната 2011/12 година (со услов и без услов), како и студенти кои имаат евидентирано апсолвентски стаж (според ЕКТС).

Ај некој нека го протумачи ова...

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Фала на одговорите од пред некоја страна, малце по малце се снаоѓам :)
Нешто некое искуство со следниве
Добринка Таскоска
Александар Стојков
Мелина Гризо
Јасна Бачовска?

И уште нешто, поднесов молба за префлање во друга група првиот ден и тие од компјутески центар (Драги и уште еден) не беа некако љубезни ама ми рекоја демек во ред е, и на уште 2-3 исто им рекле како да им одобриле, сега си одам со другата група и се регистрирам со картичката, меѓутоа да не требало некоја друга потврда па да изгубив денови напразно? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom