ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Член од
16 декември 2008
Мислења
391
Поени од реакции
125
Да не му се наоѓа на некој семинарска ( или сл.) на тема Секундарен пазар - Берза ( финансово право) или Банкарски систем и видови банки во РМ ( применета економија ) ?

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
Ве молам ако има некој од вонредниве тука на правен да ми каже како да пријавам испит има на страната на факултетот објавено термини,но за вонредни ништо нема...значи денес два часа се обидував да ги добијам ектс и ништо не направив...ужас .. :(
ви благодарам
da ne slucajno dozna nesto za vonrednive ,jas samo imam prezapisano predmeti kako vonreden.

Член од
8 мај 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Абе знае некој за поправен есеј уставно кај Саво? Не бев на тој регуларниот а само четири поени ми требаат..

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Дечки дава ли Мери по Англиски 2 бодчиња за 6че ? :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки ми треба ПДФ материјал за земјишно право и регулативи ако има некој нека ми пише по ПП. На геодезија го учат предметов како изборен мислам и ми треба во целосна верзија.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Дечки/девојки, кога и е приемно време на Мери Лазаревска? Ениуан?

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
Дечки/девојки, кога и е приемно време на Мери Лазаревска? Ениуан?
lani mislam deka bese sreda i cetvrtok do 12 i mozevme da ja najdeme samo na filozfski vo edno mala od strana kancelarija ama ne sum za sega bas tolku sigurna ...

--- надополнето ---

ke moze nekoj da pise koj temi se padnaa na prviot esej po trudovo ?fala:)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Дечки дава ли Мери по Англиски 2 бодчиња за 6че ? :)
Какви два поена бе, она на некои од моја група и по пет им даде бонус. Штета што јас ги имав земено сите од активност и есеј па немаше каде да ми ги вметне :(

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Знае ли некој кој е асистент/ка на Љубомир Јакимовски по преметот Јавно Мислење?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Да Бучко 2 бода? Ми требаа за 6ка :(

Kajgana Shop

На врв Bottom