Што не е јасно?http://www.pmf.ukim.edu.mk/upis2012/PMF2012.pdf
Е овај документ ако можи некој да го дешифрира десница ќе му пуштам.
За мене ништо, ги помианв јас овие глупости пред 3 годиниШто не е јасно?
Тоа ДА значи дека тој прифатил кофинансирање во електронската пријава доколку не биде во државна, а не значи дека е во приватна квота.За мене ништо, ги помианв јас овие глупости пред 3 години
Жал ми е за децава шо се запишуваат ко ќе ги видат овие букви , бројки, кратенки ... а и работава со кофинансирањево не ми е јасна, како можи да има кај кофинансирање ДА некој со 95 поени на физика.
Да да разбирам тоа информатичко општество ова она ...Тоа ДА значи дека тој прифатил кофинансирање во електронската пријава доколку не биде во државна, а не значи дека е во приватна квота.
Абе што се секираш, на математика сите влагаат во државна квотаКога ќе има прелиминарна за државна/приватна квота?
КхмНа форумот не можеш да најдеш студенти по применетите насоки од било кој институт, затоа што малку ги има, едвај по 5-6 души во генерација.
Кхм бек ту ју. Применета нешто?
Споен со вторник, 28 август, 2012 г, (Богородица).Ај некој ако знае дали понеделник е неработен ден, нека пише. Закажале еден куп испити, а некои колеги викаат дека е неработен. Ја колку што знам вторник е неработен...
И ја имам закажано испити на 27, изгледа се работи, ја знам на 28ми сигурно не се работи.Ај некој ако знае дали понеделник е неработен ден, нека пише. Закажале еден куп испити, а некои колеги викаат дека е неработен. Ја колку што знам вторник е неработен...