ПМФ

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Може постои разлика од институт до институт, од зграда до зграда, од бифе до бифе, од асистентКА до асистентКА....:icon_lol:

На географија е 40 кредити. And always will be...:гик:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Ништо не ми е чудно, изгледа новиот декан ги стегнал малку работиве, мада кај мене имаше случаи кај што запишуваа и по 42 кредита.

Ако е така, ондак прекршуваат членови од правилник и одма им паѓа тоа во вода.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ништо не ми е чудно, изгледа новиот декан ги стегнал малку работиве, мада кај мене имаше случаи кај што запишуваа и по 42 кредита.

Ако е така, ондак прекршуваат членови од правилник и одма им паѓа тоа во вода.
Затоа реков ако дозволи координаторот и продеканот за настава можи и 200 да запишиш, ако сакаш да запишиш повеќе од дозволеното треба да поднесиш барање кај продекан па ако тој смета дека е исправно не е проблем.

Член од
19 јули 2012
Мислења
10
Поени од реакции
0
Дали ги има некој прашањата од ланскиот усен прв колоквиум општа хемија кај Валентин Мирчески? И некои информации како е дали е тешко??

Член од
5 јули 2012
Мислења
31
Поени од реакции
3
Само да прашам иако сум уште мал за да размислувам за факултет (имам 13 години)...
Дали кога ќе се запишувам на ПМФ можам да одберам смер на пр.Теоретска Физика како Sheldon Cooper од Big Bang Theory...
И какви оценки се бараат за овој факултет ?
Моментално сум 7 одд и имам просек од 5.00:)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Само да прашам иако сум уште мал за да размислувам за факултет (имам 13 години)...
Дали кога ќе се запишувам на ПМФ можам да одберам смер на пр.Теоретска Физика како Sheldon Cooper од Big Bang Theory...
И какви оценки се бараат за овој факултет ?
Моментално сум 7 одд и имам просек од 5.00:)
Рано ти е уште, седи мирен. Не си тупи мозок со вакви прашања уште сега, ќе ти се сменат интересите уште 234 пати додека ти дојде време за факултет.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Се знае ли кога ќе има отворен ден на ПМФ? :icon_mrgr:

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
Има некој што студира Компјутерска и дигитална форензика?

Член од
10 јуни 2013
Мислења
2
Поени од реакции
1
Здраво дечки
Јас планирам да се запишам на применета хемија би бил многу благодарен ако може да добијам какви било корисни информации во ворска со овој смер...

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Има некој од форумов заинтересиран за упис на ПМФ оваа година? :D
Нешто гледам многу слабо е активна темата.

Kajgana Shop

На врв Bottom