ПМФ

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Со среќа утре на сите бруцоши на прв Академски.
Честито на Греги што дипломираше, кога почнуваш ти убав?
Ако има уште некој за поздрави и честитки нека се каже додека сум in the mood :D

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Jas da spodelam deka go mrazam Meto i site nepismeni asistentki na hemiski :mad:

Fizicharite kje imaat vtor semestar Opshta kaj nego i neka se spremat psihichki for dat egoistic piece of...
maniac -.-

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Гоксито е небитен и пак на латиница. Да си го опоравиш. :( Иначе неѓто помеѓу инсулт и комплимент... Најверојатно предлог за следниот пост да ти биде на кирилица.

Уствари батали. Кој е Мето? И што ќе биде ако се успијам на први час? :pos:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Два пати ми стигнува нотификација. :(

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Meto predava opshta, forenzichka i ushte nekoja hemija i ako se uspiesh na prv kaj nego mnogu verojatno nema nikogash da te pushti, toa sekako ako te udostoi so toa da te zapomni zashto vo svetot na Meto, Meto e Bog.

A ako se uspiesh na prv Akademski od kaj da znam shto kje se sluchi, kje si odmorish verojatno i onaka Icko 3 saati kje kazhuva kolku studenti zavrshile na pmf, kolku od niv stanale profesori, koi se In Memoriam i takvi slichni nesushtinski radi red informacii.

I Goxyto da ne me hejta, dovolno machno mi e od mobilen da pishuvam ushte sega i za estetika da mislam -.-

Gregi si izbrisha pola mislenje kaj shto me salutira, Gregi be :(

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
То би ти било добар знак да се пребациш од пмф на кгф, пример родови студии. :rolleyes:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Шо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево) :D

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Шо е тоа кгф? Корвус извини али во мЈа не ве разбираоменталнава состојба не можам да те читам оти си на латиница. И мислам дека Мето нема да ми предава оти не сум на хемија јас. Салут. (не го бришам мислењево) :D
I da go izbrishesh ti, jas ne go brisham moevo :D

Meto predava na hemichari, biohemichari i fizichari, taka shto samo ako si geograf ili molekularec se spasuvash od Meto, may the force be with you.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Се спасувам од Мето. Д ФОРС ИЗ ОЛВЕЈС ВИТ МИ али ќе ја изгубам али ако продолжиш со латиница. :(

Член од
7 декември 2012
Мислења
21
Поени од реакции
10
На Хемиски оваа година ќе се двајца професори по општа хемија : Иван Грозданов и Валентин Мирчески. Дали некој бил кај нив, знае ли нешто повеќе ?
--- надополнето: 16 септември 2013 во 23:24 ---
Мислам дека под КГФ се подразбира кругот на факултетите на Бит Пазар - Филозофски,Економски... јас во Куманово сум го слушнала како КГФ - Круг на Глупите Факултети .. (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom