ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

П

Паган-др

Гостин
Сега за сега не ми се свиѓа. Освен Лолобриџида не сум запознаен со никој од другиве. Што слушнав, само Ритам Нереда и Белфаст Фуд ми се засвиѓаа од прво слушање...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Lollobrigida, Ritam Nereda, Gillespie, Belfast Food, Screaming For Change, Letecki Pekinezeri...
Ова е само почеток - почнете да се подготвувате за ПИВОЛЕНД 2011!

Хухууу :)
ВОЛИМ ТЕ од Лолобриџидааа, уште женска да си фатам до тогаш, и ќе биде ептен таман :)
НИИИИИИИИКО НЕ ЗНАМ!!! (тируруруруруруру...)

Што музика свират луѓево btw?

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
лолобриџида ги знам само од овие, они се ко електро поп бенд.
(n)

Anyway, и онака ќе бидам цело време на dance stage, ова main-ов баш и не ме интересира многу.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
кај им е скапо пивото уште па ако не уфрлат нешто во програмата ништо од оваа година...

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
кај им е скапо пивото уште па ако не уфрлат нешто во програмата ништо од оваа година...
Па ти не мора нивното да го пиеш...
Имаш добар избор на странски пива 100че за пола литро. Со оглед на тоа дека во продавници се 70-80 - би рекол дека ОК цената.
Ја на минатиот пиволенд ги бојкотирав нашите пива и пиев стриктно странски. Така планирам да направам и оваа година. Без разлика колку евтини ќе бидат нашите (иако мислам дека нема да бидат).

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.966
Ако има Пауланер за 100че... на коњ сме :) Мада ја навивам за Гролш од убавото шишенце :)
Додуша мислам дека оваа година ќе пробувам белгиски пива, ги заобиколував претходните години :)

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
плус уште едно бендче на Пиволенд шо ми го прааааат меракот одамна и дефинитивно ќе им одам :)
Dub Rebellion - ska/rock/reggae

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.966
Јас случајно дознав за нив, преку пиволендов, и коментирав кај другар ми Ненад дека се фин бенд и сабајле ми стигна френд рикуест од нив :) Од она малку што преслушав од нив синоќа, ќе има ѕенѕање :)

Kajgana Shop

На врв Bottom