ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се пропушта,уште ако ја погодат и музичката програмата,времето горе долу да се погоди,да не врне,ќе биде топови...
А и да,да не ги усерат оваа година цените на пивото,па место на купување,да се префрлиме на крадење :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде сега Прљаво Казалиште, Рибља Чорба, Ван Гог, а од дџ-иве пробајте со Дикеј, Таламаска и Анџело, тие веќе неколку недели не биле во државава...

Секако цената на чаша пиво треба да биде еквивалентна со цената на 5л од истото купено во продавница.
:pos::pos:

Стварно пивото е скапо.

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
Не би ми пречело ако пак се Суперхикс, важно е да има добри бендови. Може и Новиот Почеток да ги донесат.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Не би ми пречело ако пак се Суперхикс, важно е да има добри бендови. Може и Новиот Почеток да ги донесат.
Новиот Почеток? Сериозен си? :/ Мизерно е тоа што тие го нудат. Боље Фолтин. И кога јас би се прашувал, сакам Скроз да доат, Атеист Рап повторно, фино би било и Култур Шок. Абе шо било само да не е од она екс ју срање (рибља чорба, казалиште, дивље јагоде :/ )

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се кладиме дека ќе го одложат терминот пак од 15ти? Студентарија ќе дојде во Скопје и секако повеќе профит. :)

Рибља Чорба, Прљаво Казалиште и секако Ван Гог, џабе што не ги сакаме - пак ќе ги донесат.
Кирил ако биде - ОДЛИЧНО! Суперхикс под дифолт. Блла Блла Блла исто така. Smut посекако. Глејте, експлузивците на Пасворд Продукција посекако ќе бидат на Пиволенд. За другите не се знае...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Новиот Почеток? Сериозен си? :/ Мизерно е тоа што тие го нудат. Боље Фолтин. И кога јас би се прашувал, сакам Скроз да доат, Атеист Рап повторно, фино би било и Култур Шок. Абе шо било само да не е од она екс ју срање (рибља чорба, казалиште, дивље јагоде :/ )
Дечкиве ги слушав на Бела Ноќ годинава. Да ми простат, ама уши ми распараа. Јас не би ги слушала пак. Музиката им е благо речено, хаос.

S

StormRage

Гостин
Се кладиме дека ќе го одложат терминот пак од 15ти? Студентарија ќе дојде во Скопје и секако повеќе профит. :)

Рибља Чорба, Прљаво Казалиште и секако Ван Гог, џабе што не ги сакаме - пак ќе ги донесат.
Кирил ако биде - ОДЛИЧНО! Суперхикс под дифолт. Блла Блла Блла исто така. Smut посекако. Глејте, експлузивците на Пасворд Продукција посекако ќе бидат на Пиволенд. За другите не се знае...
нема проблем... ионака на први ќе сум скопје пак ми одговара... а и да го преместат на 15ти пак океј...
(сепак должиш пиво... i got the logs u know :D )

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.966
Дечкиве ги слушав на Бела Ноќ годинава. Да ми простат, ама уши ми распараа. Јас не би ги слушала пак. Музиката им е благо речено, хаос.
Па панкери се, каква музика сакаш од нив?! Прашај го Лет3 за негово стручно мислење за панк музиката :pos:
Ако настапуваат сигурно ќе бидат порано, нешто ко 7 саат ор самтинг.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Па панкери се, каква музика сакаш од нив?! Прашај го Лет3 за негово стручно мислење за панк музиката :pos:
Ако настапуваат сигурно ќе бидат порано, нешто ко 7 саат ор самтинг.
Кога е кај панкот од другар ми омилениот ама не е меѓу живите го изела славата :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, за Пиволенд :pos::pos::pos::pos::pos::

П

Паган-др

Гостин
Коа више кажуваме желби, сакам Славе, Гоце, Суперхикс, Џајковски, Ортодокс Селтс, Ареа...

...тие ми паднаа на памет моментално.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264

Не може од 15ти, така ќе се поклопува со Белата ноќ на 17ти, али супер би било да е од 10ти септември на пример.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Како што искоментираа на фан-пејџот на Фејсбук - во понеделник ќе го има лајн-апот.

Kajgana Shop

На врв Bottom