Задграничен Округ
Комита
- Член од
- 22 февруари 2009
- Мислења
- 1.065
- Поени од реакции
- 2.975
Што ке биде вечер...лелелелеле...МАКЕДОНИЈА поголема од хелас
Немој да се разочаруваш, сега се вратив од Ареа и супер беше и покрај тоа што се направи гужва невидена на излез. Да си отидеш исупер да си поминешКатастрофално детерминално! Утре ќе одам после работа за Мањифико да видам и толку, се разочарав ептен -.-
Значи овој пиволенд ми беше пишано да потрошам 400 денари, ама наместо за маичка, ги потрошив за беретка у реге стилGotzeh Veleski
Koga ke porasnam sakam da bidam Dj Slave
ТАА ПРЕД НОС МИ ПОМИНА ОД ПАМЕТ СЕ ИЗВАДИВЗа почеток ФБ статусот на еден бифш кајганџија:
Значи овој пиволенд ми беше пишано да потрошам 400 денари, ама наместо за маичка, ги потрошив за беретка у реге стил
АРЕА беа одлични!
Додека траеше настапот на Есма забележав дека добар дел од народот си идеше. Ај за постарите ќе разберам, ама за помладите... гадно се заебале бидејќи најшегобијниот, највеселиот, нај-по-ха-це диџејот што го знам приреди вистинско шоу и забава. Македонците дознаа за ди-џеј Славе. Додуша многу луѓе го знаеја како скречерот на Суперхикс, ама сега знаат дека е и ТоБ ди-џеј.
Друго, што да издвојам... Ана Кафкалевска шеташе една змија низ публика.
Скопско, као се обиде да намали цена. Каков бил ефектот поим неам пошто првин пиев темно лашко па после матен пауланер.