ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Вечерва на штандот на Скопско од 1:30 до 3:00 h ќе се точи за 50 ден. Ако е за некаква утеха :cautious:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Катастрофално детерминално! Утре ќе одам после работа за Мањифико да видам и толку, се разочарав ептен -.-

Член од
1 септември 2009
Мислења
166
Поени од реакции
56
Катастрофално детерминално! Утре ќе одам после работа за Мањифико да видам и толку, се разочарав ептен -.-
Немој да се разочаруваш, сега се вратив од Ареа и супер беше и покрај тоа што се направи гужва невидена на излез. Да си отидеш исупер да си поминеш ;)

П

Паган-др

Гостин
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ОВОГОДИНЕШНИОТ ГУРМАНСКИ ВИКЕНД СО ПИВО!!!

>> HAPPY HOUR [01:30-03:00] - Скопско точено=50 денари!!! <<

хахахахаххахахахахахахахахахаххахахахаххахаха

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Организацијата е тиње големо, тоа местото кај што е главната сцена, по ТИЊЕ неможеше да биде еј!! Таму има помалце место од кале, се кладам. Тиње невидено. Иначе утре ќе оам на Фолтин, сакам да ги видам во живо, копнеам по тоа :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде бе не серете (извинете на речник) се вас ништо не ви чини, де паркинг, де цени, де ова, де она .. Оди таму у забавувај се, не исправувај криви дрини.. Биди среќен шо си роден во Македонија, да си се родел у Конго ќе те видам што ќе збореше (било кој ова) ... ДиЏеј Славе растури ... мамицата ни ја еба.. :ROFLMAO:

marjov

Про
Член од
27 јуни 2011
Мислења
133
Поени од реакции
79
ДИ - ЏЕЈ - СЛА -ВЕ , ДИ - ЏЕЈ - СЛА - ВЕ ! САЛАТА НЕ НАПРАИ ЧОЕКОВ, РЕСПЕКТ ЗА НЕГО ! Тие што сте си отишле пред 4 саат, можете само да (шшшт) за тоа како било на Пиволенд, затоа што вечерва Славе не напраи ПАРТАЛ ! 1000/1000 РЕЈТИНГ ЗА СЛАВЕ !

H

-HRO

Гостин
Незнам кога сте си отишле, ама јас сега се прибрав дома и можам да кажам дека вечерва беше партали!
DJ Slave имаше неверојатен сет!!! Кој си отишол после Есма, не видел ништо денеска...
После Есма беше ненормално јако!
DJ Slave The Best. Фала му на Бога што не дојде Roni SIze и Славе имаше подолг сет.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.115
За почеток ФБ статусот на еден бифш кајганџија:
Gotzeh Veleski
Koga ke porasnam sakam da bidam Dj Slave
Значи овој пиволенд ми беше пишано да потрошам 400 денари, ама наместо за маичка, ги потрошив за беретка у реге стил :)
АРЕА беа одлични!
Додека траеше настапот на Есма забележав дека добар дел од народот си идеше. Ај за постарите ќе разберам, ама за помладите... гадно се заебале бидејќи најшегобијниот, највеселиот, нај-по-ха-це диџејот што го знам приреди вистинско шоу и забава. Македонците дознаа за ди-џеј Славе. Додуша многу луѓе го знаеја како скречерот на Суперхикс, ама сега знаат дека е и ТоБ ди-џеј.

Друго, што да издвојам... Ана Кафкалевска шеташе една змија низ публика.
Скопско, као се обиде да намали цена. Каков бил ефектот поим неам пошто првин пиев темно лашко па после матен пауланер.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.934
Поени од реакции
11.751
Апла панаѓур го направија оваа година...безвезе во секој случај.
Се надевам следната година ќе го вратат на кале или уште помалце луѓе ќе има, бидејќи годинава се примети, ама ај во понеделник ќе лажеме дека имало 983247923842 :icon_mrgr:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
За почеток ФБ статусот на еден бифш кајганџија:

Значи овој пиволенд ми беше пишано да потрошам 400 денари, ама наместо за маичка, ги потрошив за беретка у реге стил :)
АРЕА беа одлични!
Додека траеше настапот на Есма забележав дека добар дел од народот си идеше. Ај за постарите ќе разберам, ама за помладите... гадно се заебале бидејќи најшегобијниот, највеселиот, нај-по-ха-це диџејот што го знам приреди вистинско шоу и забава. Македонците дознаа за ди-џеј Славе. Додуша многу луѓе го знаеја како скречерот на Суперхикс, ама сега знаат дека е и ТоБ ди-џеј.

Друго, што да издвојам... Ана Кафкалевска шеташе една змија низ публика.
Скопско, као се обиде да намали цена. Каков бил ефектот поим неам пошто првин пиев темно лашко па после матен пауланер.
ТАА ПРЕД НОС МИ ПОМИНА ОД ПАМЕТ СЕ ИЗВАДИВ :mad:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
DJ Славе едноставно си ја знае работата. Ѕвер !

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
Искрено мислев Дј Славе беше ставен колку да пополни место на Рони Сајз, колку да си пушта некое музиче да не биде без ич.........ама се заебав :D што така мислев и така наместо да си одам во 2 си отидов во 4 и пол..... а за скопско 50 ден немав поим!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom