ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Зошто се толку глупави со цениве?
Треба ли да им се нацрта дека со помали цени повеќе ќе се испие и поголем профит ќе имаат.
Ј'зк да им е на цела организација и на сите "брендови"...

Од организациска гледна точка не е лошо, се знае што, кој, како, каде.
На помалата сцена имаше рап, па имаше секси девојчици у штикли што беше комично поради природата на настанот...ама не се мешаме во ничива политика нели.

Ме радува што има фамилијарен шмек годинава, имаше доста семејства.
Ама пак...човече 100 денара да даваш за пиво на фестивал посветен на пивото во држава каде што просечна плата е 12 000 денари и каде што најголемите конзументи се дечки кои што уште студираат и немаат свој буџет и работа се граничи со ретардација.
Аман спуштете цени да ви ебам тоа шупаците глупави!!!

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Гледам сите се жалат на скапите македонски пива...
Па не им ги пијте бе! Купете си Пауланер или некое друго странско.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Вчера повеќе пиво имаше на мене, отколку во мене. Фино вака што не се штедат луѓево па се расфрлаат наоколу. :)

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
На мапата меѓу другите пива стои дека ќе има grolsh ама некако не го забележав.Некој ако видел, се напил да каже на кој штанд има или е ефтина финта од организаторот ?

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Да не беа RATM real tribute band вчера немаше да се соберат толку луѓе ептен беа јаки

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
Бев само на Кирил вчера и беше топ се изнаиграв, другиве бендчиња некако не ме интересираа, атмосверата не е тоа тоа ко на кале, нормално.
Деноиве не одам нишо посебно програмава(за мене), ќе се појавам уште на Рони Сајз у сабота, не ме интересеира ни место ни атмосвера, ни пиво ни нишо, има да се остаам од шизење! :D А, и да го побарам за маж. :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Paulaner пак е 100че? Не даам 70 за скопско па и хиени низ паркингот да ме бркаат.
И лашко темно што пари е?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Не сме таков народ, да земе да се организира еден бојкот, да не им отидеме па да си го начукаат пивото кај шо не треба. Догодина 40 ќе биде..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.783
Поени од реакции
49.654
Во просект секој трет човек вчера имаше Магнум од надвор внесен, што значи дека нема да им испадне дерењето ко што си фантазираат.
Мислам дека на последениот ден нема да има ќор човек на шанк, пошто очигледно овие мислат дека е ова дискотека или кафана со цениве.

Иначе не е лошо поставено, оддава повеќе впечаток на концерт некој, него на фестивал, ама пак си е фино, осветлено е и прегледност си има, и за разлика од минатите години убаво е темпирано со периодот за да нема мрзнење.
Бев вчера, здравје уште на Рони ќе отидам и доста е.

пс. Кирил треба сериозно да размисли да му даде отказно решение на црнецот, човекон замара и ја убива атмосферата. Настапите пред да го прибере него му беа 200 пати подобри.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Хладни Пауланер во комбинација со Хладно Пиво... :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom